40tafaners

Solidaritat Catalana enxampats enviant correu brossa

Sembla ser que els de Solidaritat Catalana aprofiten la Diada per enviar correu brossa. A l'enllaç hi ha la prova.

negatius: 0  usuaris: 14  anònims: 26  compartir:  twitter  facebook  friendfeed  google
  1. #1   Fa no gaire uns companys comentaven que eren uns spammers, i que no trobaven com donar-se de baixa, ni a la web ni als correus que rebien, finalment van trobar el mètode, però seguien rebent spam... aquesta gent morirà "d'exit"
    vots: 2, karma: 27
    per Mitsurugilinkel 14-09-2010 11:23 CEST
  2. #2   Ei, SC són les sigles de Softcatalà! Softcatalà no envia brossa!
    vots: 4, karma: 46
    per marcbellinkel 14-09-2010 11:28 CEST
  3. #3   #2, ho sé, m'he equivocat, (de totes maneres SC són les sigles de moltes coses) estic intentant canviar el títol de la noticia. Algu sap com es fa?
    vots: 1, karma: 19
    per lantlinkel 14-09-2010 11:29 CEST
  4. #4   Solidaritat Catalana !!!, que l'autor no troba com editar xD
    vots: 1, karma: 21
    per Mitsurugilinkel 14-09-2010 11:29 CEST
  5. #5   El tema important no és que enviin correus no sol·licitats, que per-se ja és prou dolent, sinó que s'han apropiat de dades personals d'alt nivell de protecció (adreces de correu electrònic vinculades a un determinat perfil polític) aprofitant-se d'una iniciativa popular, en teoria, no vinculada a cap partit concret!! això és el més preocupant! Cap partit polític hauria de disposar d'aquestes dades!!
    vots: 3, karma: 32
    per papapeplinkel 14-09-2010 12:43 CEST
  6. #6   Malauradament aquesta és una pràctica massa comuna dins del món de les organitzacions independentistes (que lògicament s'ha d'eradicar denunciant-lo). Cal dir que les bases de dades de naturalesa política tenen la màxima protecció, amb penes a partir de 60.000 EUR em sembla (segons legislació espanyola).
    vots: 3, karma: 43
    per marcbellinkel 14-09-2010 13:01 CEST
  7. #7   Confirmo lo dit per Marcbel, jo rebo propaganda de grups no demanats, per exemple de Reagrupament de la comarca y d'una mena de revista sobre la llengua o alguna cosa així
    vots: 2, karma: 28
    per Slartibartfastlinkel 14-09-2010 13:10 CEST
  8. #8   També es pot denunciar a l'agencia catalana de protecció de dades, no?
    vots: 2, karma: 27
    per Mitsurugilinkel 14-09-2010 13:57 CEST
  9. #9   El comentari que he enviat a l'entrada original:

    Molt interessant la feina d’investigació!

    Mirant les dades, i sense voler defensar l’spam, crec que també podria ser culpa de la persona encarregada de registrar el domini de Solidaritat Catalana, i no directament del partit:

    La tal mireia@laiamacia.net podria tenir accés a les adreces recollides en actes anteriors. Es fa de Solidaritat, aquests li encarreguen el domini i ella el registra, juntament amb un altre per ús personal (laiamacia.net). Després, fent un molt mal ús de les adreces, lis envia spam sobre SI.

    A jo personalment tot el correu sobre SI m’ha arribat des d’adreces al domini solidaritatcatalana.cat.
    vots: 0, karma: 6
    per marc_canaranyalinkel 14-09-2010 16:23 CEST
  10. #10   He de dir que jo vaig donar suport a Solidaritat (vaig emplenar un formulari), posteriorment (després de rebre més d'un correu al dia durant l'agost) vaig demanar que en traguessin de totes les seves bases de dades, i ho van fer en 48 hores. Vaig rebre un correu del responsable TIC per confirmar-m'ho, que a més deia que si continuava rebent correus ho digués per esbrinar-ho. No he tornat a rebre cap correu.
    vots: 0, karma: 16
    per marcbellinkel 14-09-2010 16:35 CEST
comentaris tancats
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS