trobats: 15, temps total: 0.035 segons rss2
10tafaners

Bicicletada/Marxa "Aturem Eurovegas"

Dissabte 21 d'abril hi ha convocada una massiva bicicletada de la plataforma "Aturem Eurovegas" amb sortides simultànies des de Barcelona i tots els municipis del delta del Llobregat (l'Hospitalet, Cornellà, el Prat, Sant Boi, Viladecans, Gavà i Castelldefels) i amb arribada al costat de l'Espai Protegit de les Basses de Can Dimoni al bellmig d'on es planifica instal·lar l'Eurovegas català.

13tafaners

Tècnics de la Generalitat en contra de projectes com l’Eurovegas

(CiE)Els comandants polítics de la Generalitat s’han bolcat per convèncer Adelson i l’opinió pública catalana de la idoneïtat dels terrenys que queden per urbanitzar al delta del Llobregat per construir un macrocomplex de casinos conegut com a ‘Eurovegas’. D’aquesta forma, l’elit empresarial i política [...] ignora els criteris tècnics de la pròpia Generalitat sobre què cal fer amb aquests terrenys...

8tafaners

Nova manifestació contra els retalls en la sanitat i l’ensenyament públic

(CiE)Es reprenen les manifestacions dels dimecres a la tarda davant l’Hospital de Viladecans per exigir als Govern de CiU, ala Generalitat, que no redueixi el pressupost en els serveis públics bàsics.

10tafaners

Viladecans i Sant Boi participen en un projecte europeu pioner de reforestació de zones àrides

Els municipis de Sant Boi i de Viladecans han iniciat la reforestació de part de la muntanya de Sant Ramon amb un sistema innovador, que evita haver d'instal·lar reg artificial, protegeix els plançons d'arbres i assegura el seu creixement en zones difícils. La iniciativa s’emmarca en el projecte 'LIFE+ Deserts verds’, subvencionat per la Unió Europea.

15tafaners

"Adéu, Espanya?", VilaWeb i Colm Tóibin, premis Òmnium Cultural de Comunicació

Vilaweb i TV3 rebran "ex aequo" el Premi Òmnium Cultural de Comunicació, i l'escriptor irlandès Colm Tóibin serà guardonat amb el Premi Memorial Joan B. Cendrós per l'article publicat al diari britànic "The Guardian" l'estiu passat titulat "La prohibició de les curses de braus, la dolça venjança de Catalunya". Els guardons s'emmarquen dins dels premis de la 60a Nit de Santa Llúcia, la festa de les lletres catalanes, que se celebrarà aquest divendres, 17 de desembre, a Viladecans.

12tafaners

Viladecans, pioner en infraestructura de telecomunicacions

Les llars i les empreses ubicades a Viladecans (Baix Llobregat) podran gaudir d'una Xarxa de connexió de fibra òptica que abastarà serveis de televisió, Internet i telèfon. La connexió d'alta velocitat disposarà de 100 megues reals. Per arribar aquí, l'ajuntament fa prop de 15 anys que ha apostat per la lluita contra la fractura digital i així s'ha convertit en un municipi pioner en infraestructura de telecomunicacions.

7tafaners

L'hospital de Viladecans podrà fer mil operacions més cada any

Ahir es va inaugurar la ampliació del quiròfans de l'Hospital de Viladecans. Amb aquesta ampliació es podran arribar a fer un miler més d'operacions a l'any.

9tafaners

El complex lúdic i esportiu del Barça a Viladecans suposarà una nova amenaça al Delta del Llobregat

Després que l’Ajuntament de Viladecans i el F.C. Barcelona signessin un conveni per tal d’impulsar un complex lúdic i esportiu al litoral de Viladecans, l’anomenat Barça Parc, els tràmits administratius s’han mogut per tal de poder-ne fer la tramitació corresponent. En l’Avanç de Modificació del Pla General Metropolità presentat per l’Ajuntament de Viladecans, es recull el projecte del Barça Parc, una documentació que no recull en absolut els impactes ambientals ni les repercussions sobre els espais naturals afectats pel complex.

9tafaners

Una dona sobreviu vuit dies tancada a l'ascensor interior de casa seva

Una dona de 35 anys ha sobreviscut tancada vuit dies a dins de l'ascensor interior de casa seva, situada a Sitges, fins que els Mossos d'Esquadra l'han trobat aquest dimarts. La dona estava en bon estat de salut, encara que desorientada, i la van traslladar a l'hospital de Viladecans. La Guàrdia Civil va donar l'alerta a la policia autonòmica, després que la família de la dona denunciés que feia...

9tafaners

Un home mor en caure-li a sobre una suïcida que es va llançar d'un vuitè pis

Un vianant ha mort a Viladecans en caure-li a sobre una dona que es va suïcidar llançant-se des d'un vuitè pis. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, els fets van passar dilluns passat, quan l'home, d'origen ucraïnès i d'uns 50 anys, passejava amb la seva parella, que va resultar il·lesa.

11tafaners

Desarticulen una xarxa que venia armes de foc a criminals de l'Estat i d'Europa

La Guàrdia Civil ha desarticulat una banda que venia armes de foc a delinqüents de l'Estat i d'Europa. Els agents han arrestat quatre persones, entre elles els propietaris de l'armeria Arminse de Viladecans, des d'on es venien les armes a un clan de Castelló, encarregat de distribuir-les als criminals. Es calcula que la xarxa ha introduït al mercat més de 3.000 armes de foc, algunes de les quals s'han utilitzat en delictes de sang.

10tafaners

Localia Viladecans tanca després d'11 anys d'emissió

La cadena de televisió municipal Localia Viladecans va acabar ahir les seves emissions després d’11 anys en antena. Dels 12 professionals en plantilla, onze es quedaran a l’atur després que l’ajuntament hagi decidit vehicular la producció audiovisual cap a una televisió IP.

15tafaners

La velocitat variable arrenca a la C-31 i la C-32 amb les mateixes retencions de sempre

Les retencions ahir a l'entrada de Barcelona van ser les habituals de cada dia als accessos a la ciutat per l'autovia de Castelldefels i l'autopista del Garraf. A la C-32, entre Viladecans i Sant Boi de Llobregat, hi va haver retencions en sentit Barcelona, però ahir els conductors van comprovar als pòrtics de senyalització que la velocitat màxima variava entre els 80 km/h i els 60 km/h, a quarts de nou del matí. Malgrat tot, el Servei Català de Trànsit va fer un balanç positiu del primer dia i va assenyalar que caldrà esperar unes setmanes.

5tafaners

IP Cities 2007

Els dies 22 i 23 de novembre de 2007 es reuneixen a l’edifici CÚBIC de Viladecans els projectes capdavanters a nivell mundial que formen part d’estratègies locals d’impuls de Ciutats IP o Smart Cities (ciutats intel·ligents).

 1 comentaris a: tecnologia, xarxes karma: 150
11tafaners

Jornada sobre software lliure a Viladecans (dimecres 29)

Dimecres, 29 15 hores a Can Calderon.
La fundació Ciutat de Viladecans organitza una jornada de programari lliure. Les activitats constarán d'una taula rodona i 3 tallers. S'analitzarà la relación del sofware lliure amb el món educatiu (Linkat particularment), asociatiu (organitzat per Pangea)i comercial (impartit per UPCnet).

condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS