trobats: 169, temps total: 0.000 segons rss2
3tafaners

L’Hospital Clínic, un gran negoci per a la sanitat privada

Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample, treballadores de la sanitat i usuàries denuncien les derivacions de pacients cap a centres privats

3tafaners

La CUP denuncia la privatització encoberta del Clínic des de 2009 i una nova “porta giratòria” entre CAPIO i l’Hospital

L’Hospital Clínic de Barcelona ja va signar “l’aliança estratègica” amb l’empresa de gestió d’hospitals CAPIO amb càrrecs públics que després van passar a ocupar la Direcció General d’Innovació de l’entitat privada.

12tafaners

CiU i PSC veten 'Cafè amb Llet' i diversos periodistes, polítics i sindicats a la Comissió de Sanitat

Entre les compareixences que la sociovergència ha impedit hi havia la d'una regidora de CiU de Reus pel 'cas Innova', la de la dona de Xavier Crespo, la de la treballadora que va destapar l'escàndol del Sant Pau o la de la plataforma Dempeus per la Salut Pública

14tafaners

El Tribunal Constitucional suspèn l'euro per recepta a Catalunya

La decisió de l'alt tribunal s'ha produït gairebé sense deliberació, ja que la llei l'obliga a admetre les qüestions d'inconstitucionalitat que presenta el Govern contra normes autonòmiques i també li exigeix que decreti la suspensió durant cinc mesos. Durant aquest temps es tramiten les al·legacions que han de presentar el Govern central i l'autonòmic.

15tafaners

Teresa Forcades dóna suport a Cafè amb Llet

La popular monja i doctora Teresa Forcades ha editat aquest vídeo per solidaritzar-se amb els editors de la revista Cafè amb Llet, condemnada a pagar 10.000 euros per investigar la gestió de la sanitat catalana.

14tafaners

Senyor Artur Mas: tinc molt males notícies per vostè

Els que estimem el nostre pais no podem tancar files amb un president que tanca centres d'atenció primària mentre nomena assessors amb sous milionaris. Els que estimem el noste pais no podem fer piña amb un president que tolera i ampara la violència policial contra els seus ciutadans. Els que estimem aquest pais, senyor Mas, nos ens deixem enganyar pels mitjans de comunicació subvencionats amb els diners que vostè els treu als mestres dels nostres fills.

8tafaners

Presenten una querella criminal contra Boi Ruiz al TSJC per la gestió de la sanitat

Sis associacions que defensen el sistema públic de sanitat han presentat dilluns una querella criminal al TSJC contra la impunitat en la gestió de la sanitat, i en concret dirigida al conseller de Salut, Boi Ruiz, i al seu equip de govern[..]creuen que el conseller i el seu equip podrien haver comès els delictes tipificats als articles del Codi Penal referits a l’impediment de l’exercici de drets cívics, a l’omissió del deure de socors, al tràfic d’influències i a negociacions i activitats prohibides als funcionaris públics.

13tafaners

L'anticatalanisme del PP i les eleccions gallegues segons Ignacio Blanco, diputat d'EU a les Corts

El diputat parla sobre els resultats de les eleccions de Galicia, l’anticatalanisme del PP i el clientelisme en la sanitat valenciana.

7tafaners

Artur Mas va condecorar la jutgessa que ha condemnat la revista Cafè amb Llet

La jutgessa que ha condemnat les periodistes de Cafè amb Llet per les seves opinions i informacions al voltant de Josep Maria Via –assessor del president de la Generalitat– va ser condecorada el 17 de novembre de 2011, pel mateix Artur Mas, amb la Medalla d'Honor de la Generalitat.

6tafaners

Vídeo-carta-oberta: On són els meus diners, senyor President, Artur Mas? vídeo

Una carta oberta al President de Catalunya? Si! Perquè no? És el nostre empleat, no? Contestarà Artur Mas? És veritat que fan pagar 5€ per fer servir les cadires de l'hospital de Blanes?

 2 comentaris a: cultura, drets karma: 45
20tafaners

CiU i PSC impedeixen investigar a fons les irregularitats a la sanitat catalana

Però el PSC i CiU han vetat altres compareixençes que podien aportar més llum a aquestes irregularitats. Les dues formacions han votat en contra de les intervencions d’Albert Folia, expresident de la Junta del Patronat de la fundació privada de l’Hospital de Sant Pau, de Carles Pellicer, alcalde convergent de Reus, seu del grup Innova, de Jordi Serra i Maite Arqué, exalcaldes socialistes de Badalona i dels periodistes de la revista CafèambLlet, que s'han dedicat a destapar els escàndols de la gestió sanitària a La Selva i el Maresme.

14tafaners

Demandats per exposar la corrupció a la sanitat Catalana

Recordes el vídeo, "El major robatori de la història de Catalunya"? Els seus autors, Marta i Albano han sigut demandats per 20.000 euros. Ells es van atrevir a denunciar l'escandalosa gestió dels diners de la sanitat pública catalana. Ara, un assessor d'Artur Mas els vol tancar la revista i els ha posat una demanda de 20.000 euros per defensar el seu "dret a l'honor". Es demana difusió per forçar les institucions a investigar la corrupció a Catalunya.

12tafaners

(Quasi) Tots els homes del President

Qui són els assessors del nostre President? Quins són els seus negocis? Tenen interessos en la sanitat privada?

14tafaners

Prop de 5.000 religiosos seguiran en la sanitat pública sense haver cotitzat (ESP)

Les congregacions comptaven amb un conveni amb la Seguretat Social pel qual rebien els serveis sanitaris - L'acord desapareix ara però tindran l'assistència com qualsevol altre ciutadà

11tafaners

La fal·làcia de la insostenibilitat del sistema sanitari espanyol [cas]

Una de les frases més repetides als últims temps per part d'algunes persones del món de la política es aquella de "la sanitat espanyola és insostenible". Doncs bé, tal frase no pot ser més desencertada, ja que amb les dades a la mà veurem que no s'apropa ni de broma a la realitat, si no més aviat tot el contrari.

14tafaners

300 medicaments seran més cars amb recepta que sense per 1,8 milions de catalans

els que tenen rendes entre 18.000 i 100.00 euros anuals i representen el 33% de la població activa catalana, 300 fàrmacs, entre els que hi ha el paracetamol o l’iboprufè, seran més cars amb recepta que sense ella.

11tafaners

Josep Prat dimiteix com a director de l'ICS

Josep Prat Domènech ha presentat la dimissió com a director de l'Institut Català de la Salut (ICS) pels escàndols de corrupció que l'impliquen destapats per la CUP de Reus, la revista Cafè amb llet i entitats en defensa de la sanitat pública.

11tafaners

La corrupció que sí arriba a la portada de La Vanguardia

El funcionament de la sanitat catalana es troba més en dubte que mai. Els constants avisos sobre les dificultats de sostenibilitat del sistema i l’inici de l’aplicació del pagament d’un ...

17tafaners

La CUP presenta una denúncia contra Ramon Bagó per utilitzar un càrrec públic per contractar-se a si mateix

No hi ha setmana que no aparegui una nova denúncia contra les martingales que s’han portat a terme durant dècades a la sanitat catalana. Aquest dimecres ha estat la CUP de Barcelona la que ha presentat una denúncia davant el jutjat de guàrdia de la ciutat amb relació a diversos contractes del Centre Integral de Salut (CIS) Cotxeres Borbó

18tafaners

Un exdirector del CatSalut va cobrar 840.000 euros d'un hòlding públic de Reus per feines sense justificar

El degoteig d’escàndols vinculats a la sanitat catalana no s’atura. Un cop més, el principal implicat és Josep Prat [a la imatge], l’actual president de l’Institut Català de la Salut (ICS) i fins fa uns mesos conseller delegat del hòlding municipal de Reus Innova

« anterior12345...9» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS