trobats: 595, temps total: 0.180 segons rss2
11tafaners

Como funciona Twitter

¿Cómo funciona Twitter? Guía Básica con los conceptos básico para aprender a utilizar esta gran herramienta. ¡Compártela en Twitter!

8tafaners

Guia sobre com actualitzar de forma segura les teves aplicacions

A quins riscos i amenaces estan exposats els nostres ordinadors? Com podem minimitzar aquests riscos?

7tafaners

Butlletí de seguretat fora de cicle de Microsoft Internet Explorer

Microsoft ha publicat un butlletí crític de seguretat fora del seu cicle habitual (Microsoft Security Bulletin MS12-063), amb la finalitat de corregir la vulnerabilitat de tipus 0-day associada al programari Internet Explorer.

3tafaners

Sí a l’educació tecnològica

[CiE]El ministeri d’educació està a punt de publicar la LOMCE que margina l’educació tecnològica i científica dels nostres estudiants de secundaria. L’educació tecnològica es pot fer completament amb programari lliure i amb un cost molt baix. Ens cal la teua ajuda per mobilitzar l’opinió pública. Ajuda’ns !

18tafaners

Softcatalà tanca el 2012 amb 826.151 descàrregues de programari en català i 24 milions de pàgines vistes

Repàs anual de les estadístiques de Softcatalà. Els tres programes més baixats des del web de Softcatalà han estat 1. LibreOffice (86.299), 2. Catalanitzador per al Windows (84.704) i 3. Firefox (78.081).

16tafaners

El Firefox renova el seu motor de JavaScript i s’adapta a les pantalles Retina de Mac

Mozilla ha publicat una nova versió del Firefox (la número 18). A Mozilla.cat analitzen totes les novetats que porta i expliquen com el nou motor de JavaScript farà que les pàgines web ens vagin més ràpides.

3tafaners

Cotxes que són més que cotxes (cas)

El programari aplicat a un automòbil.

13tafaners

Nou grup local de la FSFE a Barcelona

(CiE)Com alguns de vosaltres ja sabeu, ja tenim grup local a nivell barceloní dins la FSFE! Aquest està destinat a trobades i projectes relacionats amb el programari lliure i amb la llibertat a la xarxa així com amb la cooperació a nivell europeu amb altres grups i organitzacions d’objectius similars.

15tafaners

La nova actualització del Firefox l’optimitza tant que és capaç d’executar-hi videojocs

Fins avui en dia els videojocs als navegadors o bé estaven fets en Flash o bé eren jocs sense gràfics (estil Hattrick o OGame), però la realitat està canviant i els navegadors més punters com el Firefox estan treballant de valent per optimitzar el codi al màxim de manera que siguin capaços d’executar-hi videojocs 3D sense cap connector extern. Mozilla ha desenvolupat un videojoc per provar-ho.

10tafaners

El Firefox incorpora autocompletat a la barra d’ubicació i millores en la seguretat

S'ha publicat el Mozilla Firefox 14 amb una llarga llista de novetats: autocompletat a la barra d'ubicació, cerques segures per defecte a Google, opció per bloquejar els connectors per defecte, nou estil per mostrar la identitat del lloc web, pantalla completa al Mac OS X Lion, millores en el compliment dels estàndards, rendiment i seguretat.

12tafaners

OpenStreetMap al vostre Android

L'OsmAnd no només permet la navegació online amb mapes OpenStreetMap, sinó que també permet la descàrrega de països en mapa de vectors i per tant la navegació – ja sigui a peu, en bicicleta o en automòbil – sense necessitat de connexió a Internet. Aquesta nova versió comporta millores en el panell d’opcions, en l’eficàcia del sistema nadiu de càlcul de rutes del programa i sobretot en la precisió de la renderització dels mapes fora de línia. És ben bé una eina imprescindible tant si ens movem pel nostre país com si viatgem a l’estranger.

11tafaners

Ensenyament abandona els estàndards lliures i oberts

Gràcies a Josep Pujadas he tingut notícia d’un contracte de la Generalitat amb Microsoft Ireland Operations Limited que estava previst tancar cap al 30 de març d’enguany. L’epígraf seria «Acord marc per al subministrament de programari i solucions d’ús comú de l’empresa Microsoft» que, traduït al llenguatge ordinari, hauria de significar «llicències d’ús». Té una durada de 3 anys i representa un import de 23.010.000 €; sí, 23 milions llargs només en llicències d’ús.

12tafaners

Ens cal ajuda amb el Catalanitzador

Ens cal ajuda amb el Catalanitzador. De fet, com a qualsevol projecte lliure basat purament en el voluntariat sempre cal ajuda. Teniu tota la informació del projecte.

12tafaners

Mozilla Marketplace

Mozilla posa a disposició dels desenvolupadors Mozilla Marketplace, el mercat d’aplicacions HTML5 per a mòbils i escriptori. Mozilla Marketplace no és tan sols un lloc web. Tothom es podrà instal·lar la seva versió de Mozilla Marketplace i tenir la seva botiga si vol. És programari lliure. Així tothom juga amb les mateixes regles i és més fàcil competir amb les botigues de Google i Apple.

7tafaners

Les xarxes socials distribuïdes (I): StatusNet / identi.ca

De ja fa uns quants anys, les xarxes socials forman part de la vida diària a Internet de la majoria de catalanoparlants. De ben segur que la majoria de gent ja coneix tant el Facebook com el Twitter. En aquest article aprofitarem per fer conèixer aquelles altres xarxes socials que tenen com a element comú el propòsit de facilitar l'existència d'una xarxa distribuïda tot basant-se alhora en programari lliure.

10tafaners

Un paquet ofimàtic obert i lliure

L'internauta. Programa de ràdio sobre la xarxa: LibreOffice 3.5, la nova versió del popular paquet ofimàtic. En parlem amb Jesús Corrius, membre de Softcatalà i fundador de The Document Foundation, i Carles Garrigues, director del Màster de Programari Lliure de la UOC.

7tafaners

Drupal como opción más completa de gestión de contenidos

netme, expertos en implantación de tecnología crm Diseño web, e-marketing, SEO, SEM, ecommerce, Social Marketing

11tafaners

Softcatalà i The Document Foundation anuncien el LibreOffice 3.5 en català

Softcatalà i The Document Foundation anuncien el LibreOffice 3.5, la tercera versió del paquet ofimàtic lliure basat originalment en l'OpenOffice.org. El LibreOffice 3.5 és el resultat de l'esforç combinat de programadors professionals a temps complet (el grup més gran de programadors de l'OpenOffice.org) i programadors voluntaris.

11tafaners

GNU networking

Som molts els que treballem amb programari lliure tant en empreses o com a particulars. Per això des de GNUlinux.cat hem pensat en fer una mica de "Networking", per aquells qui donem servei sobre programari lliure, ens podem fer conèixer entre nosaltres i col·laborar.

13tafaners

Els Mac ja parlen català

La versió 10.7.3 del sistema operatiu OS X Lion ja està disponible i incorpora també set idiomes nous més, com el grec, el croat i el romanès entre d'altres. S'incorpora el català. Amb terminologia i estils calcats del castellà.

« anterior12345...30» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS