trobats: 627, temps total: 0.061 segons rss2
2tafaners

El dia 24 de maig s’obriran les portes del Casal de Barri del Poble de Sant Andreu

La Federació d'Entitats Ateneu l'Harmonia presenta l'obertura de portes com un acte cívic, festiu i intergeneracional en el marc de les Festes de la Primavera En la roda de premsa celebrada aquest matí a les 12h a la Plaça Orfila del Poble de Sant Andreu la Federació d'Entitats Ateneu l'Harmonia ha confirmat que el proper dissabte 24 de…

6tafaners

Rebutjats a València, reconeguts al món (ES)

Prestigioses revistes científiques internacionals d'alt impacte que difonen les troballes de l'orbe investigador han publicat els últims mesos treballs inèdits d'investigadors valencians que van ser acomiadats del Centre Príncep Felip «per no donar la talla» i la vàlua dels quals no es qüestiona en l'àmbit científic fora del nostres país.

1tafaners

Receta de Ensalada de Mújol o Lisa imatge

En esta ocasión te presento una fantástica receta tradicional de la costa Valenciana, es la Receta de ensalada de mújol o ensalada de Lisa, como quieras llamarla, esta plato es una de las mil maneras

2tafaners
Avís: notícia descartada per violar les normés d'ús

Receta de Ensalada de Arroz primavera imatge

Las Recetas de la mamá te presenta esta Receta de Ensalada de Arroz primavera, una ensalada muy fresca y fácil de preparar, es un plato con pocos ingredientes y una receta económica. Con esta magnifica Receta de ensalada de arroz primavera puedes comer un plato muy sano y nutritivo, que puedes elaborarlo como plato único.

2tafaners

Receta de Arros amb fesosl i nap o Caldera

La Receta de Arros amb fesosl i nap o Caldera es una receta tradicional Valenciana, ya por su nombre lo habrás adivinado ya se suele denominar en valenciano y no tiene un nombre especifico en castellano, la traducción seria arroz con alubias y nabo, aunque para comer no se necesita traducción, esta igual de buena se llame como se llame.

7tafaners

Els tres “sorpassos” d’El Periódico

El baròmetre de primavera de Gesop per a El Periódico portarà cua, però el cert és que no hauria de sorprendre gaire. És un escenari anunciat, coherent amb les tendències de tots els sondeigs d’abans i després del 25N. De fet, segueix les pautes de totes les eleccions celebrades arreu d’Europa els últims tres anys.

8tafaners

Receta de la Paella Valenciana tradicional imatge

En esté Blog no podía faltar una de las Recetas mas tradicional e internacionales de Valencia, la Receta de la Paella Valenciana. Una Receta que los Valencianos utilizamos para celebrar cualquier cosa, nunca nos falta una escusa para que se arranque alguien y proponga, lo que es muy habitual aqui, "Che collons pos aixo se arregla fent una bona paella", la traducción seria mas o menos, "Cachis la mar eso lo arreglamos con una buena Paella", jejejeje.

3tafaners

Receta de Paella de Habas y Alcachofas imatge

Que mejor que una Paella de habas y alcachofas para celebrar la temporada de estas verduras tan sabrosas. Por eso te traigo esta Receta de Paella de Habas y Alcachofas, un plato con todo el sabor de la huerta Valenciana.

5tafaners

Receta de Arroz caldoso con pollo

La receta de Arroz caldoso con pollo es un plato tradicional de casi cualquier zona de España, aunque lo puedes encontrar variaciones muy típicas en la huerta valenciana. Los arroces caldosos los puedes comer casi con cualquier tipo de carne, carnes de caza como el pato, el conejo hasta carnes de corral como el pollo, la gallina, etc..

 sense comentaris a: oci, blogs karma: 10
4tafaners

Receta de alitas de pollo con salsa de pimiento rojo

Esta receta de alitas de pollo con salsa de pimiento rojo es una receta tradicional de la huerta valenciana, en esta receta hemos utilizado alitas, pero lo normal es encontrar esta receta con pollo. Las alitas de pollo han adquirido una gran popularidad en la cocina, por ser una de las partes de pollo sabrosa y económica.

 1 comentaris a: oci, blogs karma: -4
7tafaners

Els directors de col·legis e instituts valencians contractaran a dit al 20% del professorat [cas]

Podran també establir perfils per a determinats llocs del centre. Així ho contempla el futur decret d'autonomia dels centres docents que ha estat presentat avui la consellera valenciana d'Educació, Cultura i Esport, María José Català.

6tafaners

Hi ha pluralisme en els mitjans de comunicació del País Valencià? El periodista Víctor Maceda ho analitza

El periodista valencià Víctor *Maceda comenta en una entrevista si hi ha pluralisme en els mitjans d'informació de la comunitat valenciana durant el govern del Pàg. A més afirma que la seva publicació, 'El Temps', rep una espècie de boicot per part del govern en ser discriminada. Entre altres coses, també parla sobre els seus inicis en el periodisme i si existeix al *autocensura dels periodistes en grans mitjans.

9tafaners

La vaga general arriba amb un sector de la comunicació especialment colpejat per la crisi

(CiE)Amb un ERO sobre la taula que pretén liquidar més del 70% de la plantilla de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i els continuats rumors d’acomiadaments massius a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), les dues empreses de comunicació més grans dels Països Catalans viuen moments convulsos a nivell laboral, que s’han traduït en diferents aturades i altres mobilitzacions...

13tafaners

L'anticatalanisme del PP i les eleccions gallegues segons Ignacio Blanco, diputat d'EU a les Corts

El diputat parla sobre els resultats de les eleccions de Galicia, l’anticatalanisme del PP i el clientelisme en la sanitat valenciana.

23tafaners

El Govern valencià retalla un 2% el sou d’alts càrrecs però un 7% el de funcionaris

El Consell Valencià ha ideat un mecanisme per tal que les retallades salarials dictades pel Govern de Mariano Rajoy per garantir l’objectiu de dèficit autonòmic, i entre les quals hi ha la supressió de la paga de Nadal, afecti molt menys als alts càrrecs que a la resta de funcionaris

13tafaners

Tornant a l’escola, cap nen sense llibres. La iniciativa rep el nom “Parents 2 Parents” (de pares a pares)

Segons les dades aportades per la Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (CEAPA) i l’Associació Giner de los Ríos, un de cada tres escolars tindrà series dificultats per dur els llibres de text que se’ls exigeixen aquest curs 2012-2013. A les retallades de 3.000 milions d’euros de la partida d’educació que el Govern va aprovar la passada primavera cal sumar-hi l’augment del preu dels llibres de text (2,39% de mitjana) i l’augment de l’IVA, que en el cas del material escolar passa del 4% al 21%.

14tafaners

Prop de 5.000 religiosos seguiran en la sanitat pública sense haver cotitzat (ESP)

Les congregacions comptaven amb un conveni amb la Seguretat Social pel qual rebien els serveis sanitaris - L'acord desapareix ara però tindran l'assistència com qualsevol altre ciutadà

9tafaners

Els hereus de L’Informatiu

(CiE)El tancament de L’Informatiu després de gairebé tres anys de diari digital, ha deixat la xarxa valenciana sense un dels seus projectes comunicatius més consolidats [...] Però a pesar d’aquest cop, L’Informatiu no era, tampoc, l’únic mitjà independent del País Valencià. I és més, en els darrers mesos estan sorgint amb força noves propostes que prenen embranzida

13tafaners

El Primavera Sound rectifica i torna l'acreditació, però segueix maltractant el català

El Primavera Sound rep 300.000.-€ de subvencions, 175.000€ de la Generalitat i 125.000 de l’Ajuntament.

3tafaners

Cuestión de tacones

Ya ha llegado la hora… ¡de desnudar tus pies! See you later calcetines, la primavera exige uñas pastel o colores flúor y sandalias de vértigo...

« anterior12345...32» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS