trobats: 237, temps total: 0.007 segons rss2
3tafaners

Vols el teclat del teu Android en català?

Molts mòbils Android, sobretot els que porten sistemes 2.X no porten instal·lat el català entre els seus paquets. Algunes empreses com Sony sempre l’han portat, i altres com Samsung l’han censurat també en el 4....

10tafaners

La comissió Europea eliminarà les tarifes Roaming

La Comissió Europea ha aprovat la eliminació de les tarifes Roaming dins de la Unió Europea. Ara per fi podrem viatjar per la Unió Europea connectats sense haver de pagar cap sobrecàrrec respecte la nostra tarifa.

3tafaners

Proves de resistència als telèfons mòbils Samsung

Es veure algunes proves que realitza Samsung als prototips dels telèfons mòbils per determinar la seva resistència. És en coreà, però només mirant les imatges ja n'hi ha prou per entendre com funcionen les proves… Impressionant l'eina utilitzada per a comprovar que un telèfon a la butxaca dels pantalons no es deforma! :-o

17tafaners

Altruisme digital al servei del català

La salut de la llengua catalana a la xarxa no és de ferro però tampoc està a les portes de la UCI, segons un estudi de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que hem conegut recentment. La posició del català a l’entorn digital és equiparable a la de l’alemany, l’holandès o l’italià pel que fa a la presència en ordinadors i en dispositius mòbils. I sembla que anem pel bon camí per allunyar-nos definitivament de les 23 llengües europees en risc d’extinció a internet. Tot gràcies a iniciatives altruistes

12tafaners

Ja pots buscar bolets amb el teu android, ha sortit 'Trobabolet'

‘Trobabolet’ és una nova aplicació per a mòbils amb segell granollerí que des d’aquest divendres ja es pot descarregar des de Google Play de tots els dispositius Android. Després d’anys recopilant informació i coordenades GPS, han decidit ensenyar a tothom que ho vulgui rutes on trobar bolets, rutes que molts boletaires no confessarien mai. El…

13tafaners

Les operadores telefòniques (americanes) no facturen correctament el tràfic de dades dels telèfons mòbils

(CiE)L'estudi és als Estats Units, però ben segur que aquí la situació no és gaire diferent. L'estudi «Can We Pay for What We Get in 3G Data Access?» analitza la facturació d'ús d'Internet des de telèfons avançats i determina que les operadores no facturen correctament el tràfic de dades especialment quan s'està en una zona de cobertura no òptima o bé quan es transfereix vídeo o àudio en temps real (streaming). Com a mitjana, estima que les operadores carreguen en excés entre un quatre i un cinc per cent.

2tafaners

Les Malvines organitzaran urnes mòbils per garantir un "missatge ferm" al referèndum de l'any vinent

(CiE)L'arxipèlag votarà el març de 2013 sobre la seva pertinença al Regne Unit. Les autoritats illenques volen que els malvinesos deixin rotundament clar que no volen passar sota sobirania argentina.

12tafaners

Cada any s'utilitzen 320 tones d'or i 7.500 tones de plata en la fabricació de dispositius electrònics

Segons l'informe «E-waste: Annual Gold, Silver “Deposits” in New High-Tech Goods Worth $21 Billion+; Less Than 15% Recovered», cada any s'utilitzen 320 tones d'or (el 7,7% de la producció anual d'or) i 7.500 tones de plata en la fabricació d'ordinadors, telèfons mòbils, tauletes i altres dispositius electrònics. Només un 15% d'aquests metalls són recuperats.

5tafaners

Guia per posar-te el #twitterencatalà al mòbil

Desprès d’aconseguir la traducció del twitter al català amb la col•laboració de més de 5.000 voluntaris, una fita històrica segons descriu el mateix Albert Cuesta en el seu bloc, tot i que Twitter no ha obert la traducció al català per a dispositius mòbils, si que és possible gaudir del català en la majoria d’aquests dispositius. Twitter es pot fer servir perfectament en català amb la majoria...

7tafaners

Ben aviat el nou Firefox per Android

Mozilla es prepara pel llançament imminent del nou Firefox per mobils Android. Estigueu atents al Market!

14tafaners

Mozilla: ara el perill és als mòbils

Mozilla alerta que molts desenvolupadors web estan desenvolupant només les aplicacions per a Android i iPhone, que tenen navegadors basats en tecnologia WebKit, i això està fent que moltes pàgines web no funcionin si no es té un navegador concret.

9tafaners

Móvils municipals per a descarregar partits de fútbol o enviar 800 SMS l'ultim dia de campanya electoral

El Bloc exigix a l’alcalde de Massamagrell que pose fi a l’ús indegut dels telèfons mòbils tras confirmar el seu ús en festius o per a descarregar partits de fútbol o per enviar més de 800 missatges de text l’últim dia de la campanya de les eleccions locals i autonòmiques

41tafaners

Samsung Espanya elimina el català dels seus terminals

Samsung Espanya, la delegació de l’empresa coreana a l’Estat espanyol, ha decidit que oferir el català als seus productes és totalment irrellevant i n’ha eliminat la opció en l’última versió del sistema operatiu d’Android, la 4.0, que per defecte sí que inclou la traducció al català.

10tafaners

Apple presenta “el nou iPad”

El que Apple ens volia ensenyar (“Tenim quelcom que heu de veure. I tocar.“) és, com tothom esperava, la nova versió de l’iPad. Després que tots els fabricants de dispositius mòbils hagin intentat atrapar l’iPad 2 en vendes amb els seus tablets durant el 2011, Apple decideix tornar a avançar-se llençant la tercera versió d’un dels seus productes estrella: el nou iPad.

12tafaners

Mozilla Marketplace

Mozilla posa a disposició dels desenvolupadors Mozilla Marketplace, el mercat d’aplicacions HTML5 per a mòbils i escriptori. Mozilla Marketplace no és tan sols un lloc web. Tothom es podrà instal·lar la seva versió de Mozilla Marketplace i tenir la seva botiga si vol. És programari lliure. Així tothom juga amb les mateixes regles i és més fàcil competir amb les botigues de Google i Apple.

6tafaners

Mòbils abans i després de l'iPhone

Les imitacions no sempre són odioses… :) (What Phones Looked Like Before And After The iPhone Transformed The Industry [Image])

6tafaners

Els telèfons mòbils més venuts de la història (cas)

Llistat dels telèfons mòbils més venuts de la història.

13tafaners

Aneu-vos acomiadant dels ordinadors de sobretaula i portàtils: els mòbils són aquí

Es pot dir que avui, 22 de febrer, ha començat un camí que acabarà amb la informàtica com l'he coneguda en els darrers 20 anys. No crec que exageri. Primer van ser els ordinadors de sobretaula, després els portàtils, després els mòbils i els últims convidats les tauletes, els tablets. El resultat és que tens 4 dispositius en paral·lel, i a banda de la despesa econòmica que representa, al final pares boig en saber on tens la informació. Tothom fa anys que parla de convergència.

6tafaners

Teniu Namofòbia? Jo conec gent que sí!

La dependència dels telèfons mòbils i altres dispositius electrònics comença a ser un problema per a molta gent. Els anglosaxons, que tot ho estudien i que a tot li trauen nom, ja han estudiat aquest problema i l'anomenat "Namophobia". Un estudi fet per l'empresa britànica SecurEnvoy arriba al a conclusió que dos de cada tres persones que tenen un Smpartphone té por de separar-se del seu enginy, un 13% més del que es podia llegir en una enquesta semblant feta anteriorment.

14tafaners

Galaxy Nexus amb Android 4.0, el primer Android amb el català de fàbrica

Abans que ningú se’m llance al coll: ja existien alguns mòbils amb Android de la marca Sony-Eriksson que ja incloïen el català, però era una traducció pròpia, no pas la de Google.

« anterior12345...12» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS