trobats: 21, temps total: 0.012 segons rss2
18tafaners

Softcatalà tanca el 2012 amb 826.151 descàrregues de programari en català i 24 milions de pàgines vistes

Repàs anual de les estadístiques de Softcatalà. Els tres programes més baixats des del web de Softcatalà han estat 1. LibreOffice (86.299), 2. Catalanitzador per al Windows (84.704) i 3. Firefox (78.081).

8tafaners

IBM allibera el codi de Lotus Symphony i tots guanyem

Ara fa ja uns quants anys IBM va agafar el codi de l’OpenOffice.org i va decidir crear un fork al qual s’aplicarien tot un seguit de millores quant a funcionalitats (no quant a rendiment) que va ser anomenat «Lotus Symphony». Aquesta suite ofimàtica tenia tot un seguit de característiques molt interessants, començant per la part visual.

9tafaners

The Document Fundation anuncia una nova versió del LibreOffice (ENG)

Aquesta nova versió corregeix una gran quantitat d'errors reportats.

8tafaners

Disponible la nova versió de LibreOffice (LibreOffice 3.5.1)

Respecte a la versió anterior (LibreOffice 3.5), corregeix la majoria d'errors importants de seguretat.

10tafaners

Un paquet ofimàtic obert i lliure

L'internauta. Programa de ràdio sobre la xarxa: LibreOffice 3.5, la nova versió del popular paquet ofimàtic. En parlem amb Jesús Corrius, membre de Softcatalà i fundador de The Document Foundation, i Carles Garrigues, director del Màster de Programari Lliure de la UOC.

11tafaners

Softcatalà i The Document Foundation anuncien el LibreOffice 3.5 en català

Softcatalà i The Document Foundation anuncien el LibreOffice 3.5, la tercera versió del paquet ofimàtic lliure basat originalment en l'OpenOffice.org. El LibreOffice 3.5 és el resultat de l'esforç combinat de programadors professionals a temps complet (el grup més gran de programadors de l'OpenOffice.org) i programadors voluntaris.

11tafaners

S'anuncia la publicació de LibreOffice 3.5

The Document Foundation anuncia la publicació de la versió 3.5 de LibreOffice. En l'anunci es llista la llistes de canvis. Vist a:softlibre.barrapunto.com/article.pl?sid=12/02/14/1139222

8tafaners

Estat de la traducció de la versió 3.5 del LibreOffice (estat beta) (en)

Llistat de les traduccions a la nova versió del programa LibreOffice (versió 3.5) encara en fase beta. La traducció catalana està completada (però pendent de revisió!!!).

11tafaners

Forat de seguretat important al LibreOffice

(CiE) Si sou usuaris del LibreOffice, assegureu-vos d’estar actualitzats a les versions 3.3.4 o 3.4.3 com a mínim, que es van publicar el mes d’agost passat. Totes les versions anteriors contenen un forat de seguretat que pot permetre que algú es faci amb el control del vostre ordinador si obriu amb el LibreOffice un fitxer amb format Microsoft Word manipulat.

7tafaners

Com inserrir unicode a Libreoffice

(CiE)LibreOffice per definició no insereix caràcters unicode com sí ho fa la consola o d'altres aplicacions gràfiques. Per aconseguir-lo hem d'instal·lar primer una extensió...

12tafaners

Oracle dóna l'OpenOffice.org al projecte Apache

Oracle ha anunciat que dona l’OpenOffice.org al projecte Apache. En principi hauria de ser una bona notícia, però no està del tot clar que siga així. Algunes fonts comenten que no serà fàcil arribar a un acord de LibreOffice amb la fundació Apache i que les negociacions, que ja han començat en forma de conversa, duraran un temps.

13tafaners

OpenOffice.org ha mort

(CiE)OpenOffice.org ha mort. Eixa és l’única conclusió que podem extraure dels esdeveniments que s’han produït durant les darreres setmanes que han arribat a un punt al qual a les llistes de traducció no hi ha cap responsable que responga les preguntes dels traductors i que el servidor del pootle (des d’on fem les traduccions) porte inactiu més d’una setmana.

13tafaners

Miles de donants contribueixen amb TheDocumentFoundation per reunir 50000€ en només vuit dies (cast)

La comunitat de LibreOffice, la suite de productivitat personal, ha aconseguit la seva principal fita per a construir The Document Foundation com a entitat legal. En tan sols vuit dies, uns 2000 donants de tot el món han contribuit amb 50.000€ per al capital inicial necessari per a la posada en marxa de l'entitat legal a Alemanya.

8tafaners

Alternatives de programari lliure dels serveis de Google (cas)

Chrome - Chromium / Cercador Google – DuckDuckGo (no es un cercador Open Source, però al menys no registra tots els teus moviments ) / Gmail - Roundcube / Google Reader – Newsblur / Google Talk – Ekiga / Google Docs – TeamDrive extensió per OpenOffice / Picasa - digiKam

13tafaners

Ajudeu a crear la Document Foundation

Des del seu naixement ara farà uns mesos la Document Foundation no havia estat constituïda legalment, hi havia molta feina a fer i primer es va decidir que era més important centrar-se en treure una versió del LibreOffice. Després de buscar molt, mirar totes les opcions, etc etc s’ha decidit crear una fundació a Alemanya i en aquest país es necessiten com a mínim 50.000€ per crear una fundació, de manera que s’han posat l’objectiu d’aconseguir-los en 5 setmanes.

18tafaners

Softcatalà i The Document Foundation presenten el LibreOffice 3.3 en català

El LibreOffice (libreoffice.org) és un nou paquet ofimàtic creat i gestionat per la comunitat de programari lliure a partir de l'OpenOffice.org. Promogut per l'associació internacional sense afany de lucre The Document Foundation (documentfoundation.org), Softcatalà ha adaptat la traducció catalana de l'OpenOffice.org a aquest nou paquet ofimàtic, tant a l'estàndard general com a la variant valenciana de la llengua. The Document Fundation compta amb el suport d'associacions i empreses d'arreu del món.

11tafaners

Què ens depara LibreOffice en el futur

S'està perfilant el futur de la nova "suite ofimàtica" treballant sobretot en el termini de les publicacions i en la millora gràfica.

17tafaners

Ja tenim LibreOffice 3.3

Avui s’ha publicat LibreOffce 3.3, que serà la primera versió oficial d’aquest projecte. Recordem que, després de la compra de Sun per part d’Oracle, la comunitat d’OpenOffice va témer per la continuïtat d’aquest projecte i, veient-hi poca implicació que hi mostrava Oracle, van decidir crear-ne un fork, LibreOffice. Després d’uns mesos amb molt moviment, avui veiem els fruits en LibreOffice 3.3.

18tafaners

LibreOffice atrau massivament els desenvolupadors d'OpenOffice.org

L'adquisició de Sun Microsystems per part d'Oracle ha provocat un èxode masiu de contribuents del seu projecte OpenOffice.org cap a la fundació The Document Foundation. Aquesta entitat, creada recentment per membres prominents d'OpenOffice.org, ha iniciat el desenvolupament d'una bifurcació (fork) de la suite d'oficina de programari lliure OpenOffice amb el nom de LibreOffice.

4tafaners

La comunitat OpenOffice.org anuncia la Document Foundation

La comunitat de voluntaris que desenvolupa i promou l'OpenOffice.org crea una fundació independent per tal de conduir el creixement del projecte.

« anterior12» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS