trobats: 229, temps total: 0.076 segons rss2
9tafaners

Qui hi ha darrere els atacs informàtics massius a mitjans alternatius?

Des del passat 12 d’octubre l’empresa d’allotjament de webs Nodo50 està rebent una sèrie d’atacs massius que han comportat alentiments o fins i tot caigudes temporals de moltes de les pàgines a les que presta serveis, algunes d’elles mitjans de comunicació d’esquerres o alternatius.

1tafaners

Informatica Online Training-free demo classes and placement assistance

This is the best informatica online training which is provided by industry experts with a depth knowledge and real time project experience and placement assistance and with free demo classes by industry experts with tips and tricks to make you perfect in informatica online training.

6tafaners

Hackafou, trobada a Calafou els dies 12, 13 i 14

(CiE)En menys de dues setmanes es celebra Hackafou, un hackmeeting català a la vora de Vallbona d’Anoia que reunirà gent de tots els racons del món. S’hi veurà tallers, presentacions, xerrades i si es vol es podrà portar sac de dormir per passar-hi les dues nits que durarà l’esdeveniment.

4tafaners

La Comissió Europea aposta per la informàtica en núvol

(CiE)La informàtica o computació en núvol consisteix en l’emmagatzematge de dades i programes en ordinadors remots, als quals s’accedeixen via Internet, des de qualsevol dispositiu. És un sistema més ràpid, econòmic i flexible les tecnologies “in situ”, on els usuaris tenen tota la informació al seu ordinador. De fet, actualment ja es fa servir de manera generalitzada en el correu electrònic per internet i les xarxes socials. Però el núvol té encara molt de potencial per explotar, sobretot en l’àmbit de les empreses i el sector públic...

9tafaners

Catalanitzador versió 1.00 i presentació oficial

(CiE)El proper dijous 22 de març es presentarà el Catalanitzador per al Windows, una eina adreçada als usuaris informàtics que permet posar l'ordinador en català en 4 passos senzills i automàtics. En l'acte s'explicaran els problemes amb què compta el català a les TIC i que han dut al desenvolupament d'aquesta eina informàtica; se'n farà una demostració i s'exposaran les accions a seguir per tal de corregir aquesta problemàtica.

13tafaners

Aneu-vos acomiadant dels ordinadors de sobretaula i portàtils: els mòbils són aquí

Es pot dir que avui, 22 de febrer, ha començat un camí que acabarà amb la informàtica com l'he coneguda en els darrers 20 anys. No crec que exageri. Primer van ser els ordinadors de sobretaula, després els portàtils, després els mòbils i els últims convidats les tauletes, els tablets. El resultat és que tens 4 dispositius en paral·lel, i a banda de la despesa econòmica que representa, al final pares boig en saber on tens la informació. Tothom fa anys que parla de convergència.

7tafaners

Creen un aparell de butxaca per a llegir l'ADN (cas)

Té la capacitat de connectar-se a un ordinador per a descarregar les dades obtingudes.

15tafaners

Marc Belzunces: 'Apple no ha seguit el model de llengua que té el català en la informàtica'

A Softcatalà ens preocupa molt que això pugui dinamitar el model de llengua que el català ha bastit en l'àmbit de les TIC aquesta darrera dècada. Esperem que les versions següents convergeixin amb el model actual, més enllà de solucions concretes i específiques del món Mac.

9tafaners

Nova sentència absolutòria sobre el Cànon Digital (Cas Padawan) [cas]

C&P comunicat de l'advocar Josep Jover: "Una nova sentència del'Audiència de Barcelona eximeix de pagar cànon a una botiga d'informàtica."

7tafaners

YaCy: un cercador distribuït anticensura

Sembla estrany que Internet es digui que és un lloc lliure, quan la història de la informàtica està ple d’empreses que aconsegueixen monopolis i països que censuren continguts mitjançant pressions als proveïdors d’Internet.

4tafaners

Seguretat als mòbils (cast)

El director general del Instituto Nacional de Tecnologías de la Comunicación (Inteco), Víctor Izquierdo, ha destacado la necesidad de adoptar las mismas medidas de seguridad en los nuevos teléfonos móviles inteligentes que las que se aplican en el entorno informático en general.

9tafaners

Les empreses no es prenen seriosament la seguretat (ES)

(CiE)Existeixen dos tipus d'empreses: las que saben que han patit una intrusió i les que no, va assegurar el hacker Pau Oliva a la convenció de seguretat informàtica NoConName, celebrada a Barcelona. Hackers i consultors van discutir sobre la desídia de les empreses, entre elles moltes pymes, que posen en perill no només les seves xarxa sinó la privacitat de tots els ses clients.

9tafaners

Softcatalà presenta la traducció al català del navegador Firefox 5

Softcatalà, conjuntament amb la comunitat de Mozilla, presenta la traducció al català de la nova versió 5 del ben conegut navegador Firefox. Aquesta nova versió, pocs mesos després de la versió 4, és la primera versió estable després de la nova política d'alliberament d'aplicacions de Mozilla.

7tafaners

L'amic informàtic: dir no [cast]

Ultima entrega de la serie de l'amic informàtic on se'ns exposa les diferents formes de dir no o d'escaquejar-se d'aquests amics que es pensen que per "saber d'ordinadors" vol dir que ets mors de ganes d'anar arreglar els ordinadors dels altres, gratis

11tafaners

El Centre de Programari de l’Ubuntu es renova

Una de les millors coses que ha fet la gent de l’Ubuntu és la creació del «Centre de Programari», un lloc des del qual podem accedir fàcilment a milers d’aplicacions amb descripcions, captures, valoracions i comentaris. L’evolució des d’aquell «Afegeix/Elimina…» al centre actual ha estat realment impressionant quant a funcionalitats, però encara queda un aspecte fonamental per tal que d’arrodonir el cercle: l’aspecte de la interfície.

11tafaners

El govern de la Generalitat abandonarà el sector TIC català?

Sembla ser, pel que s’està comentant entre professionals i càrrecs d’entitats sectorials que el Govern té la intenció d’externalitzar la informàtica corporativa de la Generalitat en un o dos proveïdors de gran dimensió, cap dels quals seria catalans.

12tafaners

PC City: tot el que mai s'ha sabut sobre el funcionament de l'empresa (cas)

Un petit resum de com funcionava PC City per dins.

9tafaners

Mor la darrera programadora de l'ENIAC

Mor Jean Jennings, la darrera programadora de l'ENIAC (caballe.cat/wp/les-sis-primeres-dones-hacker/) que restava viva.

6tafaners

La nova Linkat ja és aquí!

La Linkat és la distribució educativa de GNU/Linux que ha iniciat i ofereix el Departament d'Educació a la comunitat educativa. Es tracta d'un projecte de programari lliure que permet als centres educatius, però també a tota la societat, tenir accés de forma legal, gratuïta i amb suport tècnic professional, a un conjunt molt ampli d'aplicacions: educatives, d'ofimàtica, d'Internet, multimèdia...

6tafaners

Cada minut s'activen més dispositius mòbils que bebès neixen al món [cast]

En concret tres vegades més entre telèfons mòbils i dispositius com tablets.

« anterior12345...12» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS