trobats: 34, temps total: 0.086 segons rss2
9tafaners

The Document Fundation anuncia una nova versió del LibreOffice (ENG)

Aquesta nova versió corregeix una gran quantitat d'errors reportats.

9tafaners

Nvidia s'uneix a la Fundació Linux [ang]

L'empresa ha dit que, unint-se a la fundació, espera millorar la seva cooperació amb les organitzacions i desenvolupadors que contribueixen al desenvolupament de Linux.

10tafaners

Un paquet ofimàtic obert i lliure

L'internauta. Programa de ràdio sobre la xarxa: LibreOffice 3.5, la nova versió del popular paquet ofimàtic. En parlem amb Jesús Corrius, membre de Softcatalà i fundador de The Document Foundation, i Carles Garrigues, director del Màster de Programari Lliure de la UOC.

11tafaners

Softcatalà i The Document Foundation anuncien el LibreOffice 3.5 en català

Softcatalà i The Document Foundation anuncien el LibreOffice 3.5, la tercera versió del paquet ofimàtic lliure basat originalment en l'OpenOffice.org. El LibreOffice 3.5 és el resultat de l'esforç combinat de programadors professionals a temps complet (el grup més gran de programadors de l'OpenOffice.org) i programadors voluntaris.

11tafaners

S'anuncia la publicació de LibreOffice 3.5

The Document Foundation anuncia la publicació de la versió 3.5 de LibreOffice. En l'anunci es llista la llistes de canvis. Vist a:softlibre.barrapunto.com/article.pl?sid=12/02/14/1139222

7tafaners

El Barça encara no sap felicitar el Nadal en àrab

Com cada any per aquestes dates, el FCBarcelona envia als seus socis una felicitació de Nadal en setze idiomes, més un garbuix de lletres que pretén ser la felicitació en àrab (en copiar i enganxar el text, les lletres els canvien d'ordre). Aquest error es reprodueix cada any, tot i l'acord de patrocini multimilionari del FCB amb dues empreses àrabs: Qatar Foundation (150 milions d'euros) i Etisalat (12 milions). Aquesta anècdota de les felicitacions és una prova més que l'estratègia dels països del golf Pèrsic d'abocar diners a cabassos...

1tafaners

Basement Foundation Repair

The basement foundation repair system by CrackShield is the strongest and most reliable wall crack repair solution on the market. When foundation cracks occur in the wall, the specific type of wall crack can help determine exactly what caused the problem and how it should be repaired. Our dual process foundation wall crack repair process is the strongest and most effective solution available. Find the CrackShield dealer in your area and call today at 866-279-2837.

11tafaners

Espanya entra en "deute ecològic" després d'esgotar els seus recursos

En només quatre mesos, Espanya ha consumit tots els recursos que el seu ecosistema pot produir. A més, no és a temps de regenerar-lo i emet més contaminants dels que pot absorbir. Per tot això, a partir d'aquest dimarts a les 16.50 hores, Espanya entra en "deute ecològic". Són càlculs de la New Economics Foundation (NEF), un comitè d'experts independent britànic, que afirma que en el...

13tafaners

Miles de donants contribueixen amb TheDocumentFoundation per reunir 50000€ en només vuit dies (cast)

La comunitat de LibreOffice, la suite de productivitat personal, ha aconseguit la seva principal fita per a construir The Document Foundation com a entitat legal. En tan sols vuit dies, uns 2000 donants de tot el món han contribuit amb 50.000€ per al capital inicial necessari per a la posada en marxa de l'entitat legal a Alemanya.

13tafaners

Ajudeu a crear la Document Foundation

Des del seu naixement ara farà uns mesos la Document Foundation no havia estat constituïda legalment, hi havia molta feina a fer i primer es va decidir que era més important centrar-se en treure una versió del LibreOffice. Després de buscar molt, mirar totes les opcions, etc etc s’ha decidit crear una fundació a Alemanya i en aquest país es necessiten com a mínim 50.000€ per crear una fundació, de manera que s’han posat l’objectiu d’aconseguir-los en 5 setmanes.

18tafaners

Softcatalà i The Document Foundation presenten el LibreOffice 3.3 en català

El LibreOffice (libreoffice.org) és un nou paquet ofimàtic creat i gestionat per la comunitat de programari lliure a partir de l'OpenOffice.org. Promogut per l'associació internacional sense afany de lucre The Document Foundation (documentfoundation.org), Softcatalà ha adaptat la traducció catalana de l'OpenOffice.org a aquest nou paquet ofimàtic, tant a l'estàndard general com a la variant valenciana de la llengua. The Document Fundation compta amb el suport d'associacions i empreses d'arreu del món.

9tafaners

És el Barça més que un club? (CAS)

Article de Vicenç Navarro que critica la decisió del Barça de promocionar un règim com el de Qatar, profundament reaccionari. Aquesta mesura trenca amb la tradició democràtica progressista d'aquest club de futbol.

17tafaners

Israel pressiona al Barça per a que renunciï a l'acord amb la Qatar Foundation (CAS)

Segons el diari hebreu Maariv, el Barça estaria rebent pressions d'Israel per tal que renunciï al contracte de 165 milions que el club que presideix Sandro Rosell va tancar la setmana passada amb la Qatar Foundation. Segons esgrimeix el diari, es tracta d'una organització que sota el pretext de la beneficència, ajuda al finançament de l'organització Hamas a Gaza. Per aquesta raó, aquesta fundació ha estat declarada il·legal a Israel i els Estats Units, i ara la UE estaria també considerant prendre una decisió al respecte.

10tafaners

Rosell admet que Qatar Foundation tindrà preferència sobre Unicef

El president del Barça ha explicat que parlaran amb Nike, Qatar Foundation i Unicef per a cercar un disseny que permeti que el logo d'ambdues entitats sigui present al pit de la samarreta. Ara, ha recordat que hi ha normes de la FIFA i de la UEFA que poden impedir que això sigui incompatible. En aquest cas, Rosell ha admès que Qatar Foundation tindria un paper preferent.

19tafaners

La decisió del Barça provoca indignació a la xarxa

La junta de Sandro Rosell ha confirmat avui que el Barça ha arribat a un acord de patrocini amb Qatar Foundation, una fundació privada del govern de Qatar. Aquesta decisió ha provocat reaccions d'indignació a les xarxes (Twitter).

15tafaners

El Barça lluirà Qatar Foundation a la samarreta

El Barça ha arribat a un acord amb Qatar Foundation per lluir aquesta marca juntament amb UNICEF a la samarreta. L'acord, que es signarà el proper dilluns amb la presència de representants de la fundació i el president del club, Sandro Rosell, reportarà guanys milionaris al FC Barcelona d'uns 150 milions d'euros.

18tafaners

LibreOffice atrau massivament els desenvolupadors d'OpenOffice.org

L'adquisició de Sun Microsystems per part d'Oracle ha provocat un èxode masiu de contribuents del seu projecte OpenOffice.org cap a la fundació The Document Foundation. Aquesta entitat, creada recentment per membres prominents d'OpenOffice.org, ha iniciat el desenvolupament d'una bifurcació (fork) de la suite d'oficina de programari lliure OpenOffice amb el nom de LibreOffice.

4tafaners

La comunitat OpenOffice.org anuncia la Document Foundation

La comunitat de voluntaris que desenvolupa i promou l'OpenOffice.org crea una fundació independent per tal de conduir el creixement del projecte.

11tafaners

Nokia i Intel uneixen forces amb MeeGo

En una roda de premsa conjunta, els dos gegants han donat a conèixer al món una nova plataforma de programari basada en els seus propis desenvolupaments (Maemo i Moblin) per a tota mena de dispositius (netbooks, telèfons, tablets,...) i per a la qual els desenvolupadors només hauran de programar un cop sense haver de recompilar per a les diferents arquitectures de maquinari suportades. El projecte ha rebut el beneplàcit de la Linux Foundation, que en una nota de premsa ha anunciat que hostatjarà el grup de treball per a aquesta plataforma.

21tafaners

Acusen a Microsoft d'envair la privacitat dels usuaris per mitjà de Windows 7 (cas)

La Free Software Foundation llança el lloc "Windows7Sins.org" i Acusa de Microsoft d'envair la privacitat dels usuaris. La FSF, una associació que defensa els drets dels internautes a la Xarxa, considera que la nova versió del sistema operatiu de Windows que Microsoft llançarà aquest octubre "Executa" Aplicacions a esquenes dels propietaris de l'equip.

« anterior12» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS