trobats: 96, temps total: 0.067 segons rss2
3tafaners

Com augmentar les descàrregues de la teva App

sabries dir-me quantes aplicacions tens instal·lades en el teu smartphone o Tablet? Probablement moltes, i tot i així no seran ni 1% de les aplicacions existents en el mercat. I com podem fer-ho per a sobresortir, destacar i fer més visible la nostra aplicació en aquest oceà? Doncs la resposta és el ASO, i ara t’explicaré els seus secrets, per augmentar les descàrregues de la teva App.

18tafaners

Softcatalà tanca el 2012 amb 826.151 descàrregues de programari en català i 24 milions de pàgines vistes

Repàs anual de les estadístiques de Softcatalà. Els tres programes més baixats des del web de Softcatalà han estat 1. LibreOffice (86.299), 2. Catalanitzador per al Windows (84.704) i 3. Firefox (78.081).

11tafaners

The Pirate Bay es canvia a la tecnologia del núvol (cloud)

El polèmic portal web de descàrregues The Pirate Bay ha realitzat avui un important canvi de les seves estructures internes, canviant totes les operacions i la informació a la tecnologia d’emmagatzematge al núvol, conegut popularment com tecnologia cloud, evitant així la intervenció governamental d’alguns països que no en són partidaris.

8tafaners

Reportatge sobre la música i Internet: Agafats de la mà

“Estàvem en un fòrum parlant del nou disc de Nothink. Un usuari em va dir: per què no penges el disc abans que surti? Vam dubtar, és clar, però ho vam parlar amb el grup i ho vam fer. El resultat va ser espectacular, el disc va córrer com la pólvora i va ser un gran èxit de vendes”, explica Sergio Picón de la discogràfica Aloud Music.

11tafaners

Webmaster que va guanyar per via civil i penal, primer denunciat a la Comissió Sinde-Wert[cas]

Després d'una llarguíssima pena de banqueta, els jutges experts en la qüestió debatuda han conclós que Juan José no va cometre cap falta, ni dintre ni fora de l'àrea. Malgrat tot, Juan José també ha sigut denunciat a la Comissió Sinde-Wert i sembla qüestió de temps que es piti ara el contrari davant d'idèntics fets i idèntiques normes de joc.

12tafaners

Softcatalà tanca el 2011 amb 871.000 descàrregues de programari en català

La baixada de programes en català ha experimentat un augment del 6% durant el 2011 al web de Softcatalà. Igualment, els usuaris únics han augmentant un 11%. El programari en català continua sent un èxit en molts ordinadors, tot i el boicot dels mitjans de comunicació amb més difusió als Països Catalans.

8tafaners

Anonymous ataca Sony pel suport que va donar a la llei antipirateria

El grup de pirates informàtics crea una pàgina web des de la qual es pot descarregar la discografia de gairebé 500 artistes

14tafaners

Govern suís: Descarregar pel·lícules i música continuarà sent legal

(CiE)A Suïssa, una de cada tres persones es descarrega música, pel·lícules i jocs no autoritzats d’Internet, i des de l’any passat el govern ha estat preguntant-se què hi podia fer al respecte. A finals de l’any passat es va publicar la seva resposta que és clara com l’aigua. Les descàrregues per a ús personal no només continuaran sent completament legals, sinó que a més els propietaris dels drets d’autor no patiran a causa d’això ja que la gent eventualment s’acaba gastant els diners que ha estalviat en productes d’entreteniment.

23tafaners

Megaupload tancat per l'FBI

El servei per guardar arxius a la xarxa Megaupload, ha estat tancat per l'FBI. Aquesta web era molt usada per compartir música i pel·lícules desde webs com seriesyonkis o Mecanoscrit entre d'altres

4tafaners

La pirateria pot conviure amb el material físic i amb les descàrregues legals?

Analisi de les possibilitats de futur d'un model mixte per al sector discogràfic i musical. Les últimes dades demostren que una via de pagament és possible, conjuntament amb altres opcions més 'còmodes' que garanteixin l'expansió de la música aprofitant les vies actuals.

 3 comentaris a: cultura, música karma: 20
10tafaners

El ratolí visual per a persones amb discapacitat supera les 300.000 descàrregues

Usar un ordinador no sempre és fàcil. Per a les persones amb algun tipus de discapacitat motriu a les extremitats superiors moure el ratolí pot arribar a ser una aventura impossible. Per això, un equip d'investigadors de la Universitat de Lleida, juntament amb Indra i la Fundación Adecco, ha desenvolupat Headmouse: un ratolí virtual que funciona amb moviments lleugers de cap i gesticulacions facials. Un altre punt afegit és que és l'única aplicació gratuïta per aquest casos.

6tafaners

Aquestes són les tècniques que utilitzarà la llei Sinde per bloquejar webs de descarregues (cas)

Un breu resum de les tàctiques de la llei Sinde i de com es podrà saltar el bloqueig.

6tafaners

Més de 23.000 persones denunciades per descarregar-se la pel·lícula 'Els mercenaris' a través de BitTorrent

La companyia US Copyright Group ha denunciat els usuaris per haver-se descarregat el film de Sylvester Stallone de forma fraudulenta. El cas es convertirà en la demanda per descàrregues més massiva de la història dels EUA

6tafaners

El joc Angry Birds Rio aconsegueix 10 milions de descàrregues en 10 dies

El joc d'estratègia Angry Birds, desenvolupat per l'empresa finlandesa Rovio, ha tornat a batre un nou rècord. En només 10 dies, el nou títol de la saga, Angy Birds Rio, ha arribat als 10 milions de descàrregues. Aquesta xifra inclou tant les descàrregues de versions de pagament com les gratuïtes del popular joc de l'empresa finlandesa.

9tafaners

La SGAE confia poder tancar “webs il·legals” després de l'estiu

El president del Consell de Direcció de la SGAE, Eduardo 'Teddy' Bautista, creu que la llei Sinde funcionarà "raonablement bé, però més per l'efecte dissuasori que pel punitiu". Està convençut que després de l'estiu ja podran tancar-se les primeres “pàgines web de descàrregues il·legals”.

11tafaners

Un vídeo protagonitzat per joves marroquins crida a la manifestació del dia 20 i causa furor a la xarxa

Expliquen a cara descoberta els motius pels quals assistiran a la protesta i ja tenen més de 200.000 descàrregues. El govern enviarà 50.000 policies a Rabat.

10tafaners

Don’t make me steal vídeo

Tot i que la Llei Sinde, la pròpia Sinde, Alejandro Sanz i d'altres personatges del món de la cultura, l'espectacle i la política volent fer creure a la societat que els internautes som una colla de lladres i talibans del tot gratis, s'està demostrat que no és cert. Res més lluny que un manifest impulsat majoritàriament per internautes suïssos impulsant les descàrregues legals.

20tafaners

Softcatalà tanca el 2010 amb 816.000 descàrregues de programari en català

Al llarg del 2010 s'han baixat 815.566 còpies de programes en català des de Softcatalà, la qual cosa representa una estabilització en relació als anys anteriors (820.354 còpies el 2009). A més, el programari en català no es distribueix únicament des de Softcatalà, per aquesta raó estimen que, globalment, les descàrregues de programari en català durant el 2010 han superat amb escreix el milió de còpies.

12tafaners

Google comença a censurar BitTorrent i Megaupload, entre d'altres [cast]

Segurament pressionat per la RIAA i la MPAA dels Estats Units i després de l'anunci de fa unes setmanes, on venia a dir que properament començarien a filtrar certs termes del seu servei instantani de cerca, Google ha començat a censurar entre d'altres, als termes BitTorrent, RapidShare, Megaupload o uTorrent de la seva recerca instantània.

11tafaners

Un estudi revela una "guerra bruta" contra el P2P [cast]

D'acord amb aquest estudi, que va incloure l'anàlisi de 55 mil torrents disponibles a The Pirate Bay i Mininova, les organitzacions aporten continguts falsos amb la idea que les xarxes siguin menys eficients i atractives. Si a això li sumem els arxius maliciosos, estem parlant d'un 30% de tot el material i el 25% de les descàrregues, afectant a milions de persones.

« anterior12345» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS