trobats: 51, temps total: 0.081 segons rss2
14tafaners

Audio de les comunicaciones internes dels mossos a Plaça Catalunya el 27m

Surten a la llum les comunicacions que els Mossos d'Esquadra van mantenir durant l'intent de desallotjament de la Plaça Catalunya de Barcelona, el 27 de maig de 2011.

8tafaners

'O generem pànic o no els traurem d'aquí', inspector dels Mossos a la plaça de Catalunya

Les comunicacions entre els màxims responsables de l'operatiu assenyalen que l'objectiu prioritari era desmantellar les tendes d'acampada i totes les grans infraestructures instal·lades pel moviment del 15-M[..]Entre d'altres coses sorprenents, hi destaca una conversa de Miguel Hermida –inspector de la Brigada Mòbil–, qui assegura: "O generem pànic o no els traurem d'aquí". En un altre moment, el mateix inspector crida[...]: "Estem disparant pilotes, estem disaparant de tot (...) No podem disparar munició real!"."No, no, no. Evidentment que no"

10tafaners

Res de quissoflautes [cas]

Ho certifica l'Universitat de Deusto. Els que van protagonitzar el moviment social de protesta 15M a Bilbao eren sencillament persones desenganyades del sistema polític amb forts desitjos de generar canvis. "Res de quissoflautes", va assegurar ahir Javier Arellano, responsable de l'estudi realitzat pel Centre d'Ètica Aplicada de la centenaria institució bilbaina.

7tafaners

El 15M és gent, no un super-heroi [cas]

Son molts els bloguers, perodistes, tertulians i d'altres totòlegs, als que se'ls omple la boca criticant tot el 15M, dient que s'ha fracturat, que ha decaigut, que ha fracassat... Que ha fracassat? El 15M ha aconseguit més del que cap dels què l'iniciaren es podria haver imaginat quan van començar tot això.

12tafaners

Els "aviflautes" passen a l'acció [cas]

'Si acusen els nostres nets de ser "perroflautas", nosaltres som els "aviflautes"'. Amb aquesta premisa, desenes de jubilats catalans que es van conèixer a les assemblees del 15M, s'han organitzar per realitzar accions sorpresa contra els responsables de la seva indignació.

13tafaners

Cessen el cap de Mossos a la ciutat judicial després de la detenció dels 'indignats'

La conselleria d'Interior ha cessat el cap de Relacions amb l'Administració de Justícia dels Mossos d'Esquadra, Joan Mallafré, un mes després de la irrupció de diverses dotacions d'antiavalots al bar de la Ciutat de la Justícia per detenir sis indignats que s'havien lliurat al jutge.

5tafaners

El TSJC sentencia que Interior va vulnerar el dret de reunió en la marxa del 18-S

L’itinerari de la manifestació del 18 de setembre en defensa dels serveis públics, convocada pel moviment 15-M de Barcelona, va ser modificat “de manera injustificada i desproporcionada” per part del Govern. Així ho ha dictaminat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en una sentència que anul·la una resolució del Departament d’Interior, i en concret de la Direcció General de Seguretat Ciutadana, i l’acusa d’haver vulnerat el dret fonamental de reunió.

12tafaners

La premsa estrangera veu les marxes del 15o com un "èxit mundial" del 15m [CAS]

La gran potesta global organitzada pel moviment dels indignats per aquest 15 d'octubre ha atret novament l'atenció de mitjans de mig planeta que parlen d'un "contagi mundial" de les reivindicacions del 15m. Es destaca que hi ha manifestacions a gairebé 1000 ciutats d'uns 80 paisos, i que l'esdeveniment servirà per comprovar l'abast del moviment

12tafaners

Èxit del 15-O amb desenes de milers de manifestants a BCN

El 15-O s'ha saldat amb un èxit rotund a Barcelona, on desenes de milers de persones si no centenars de milers han marxat entre la plaça de Catalunya i l'Arc de Triomf en suport a la gran cita dels indignats, que veuen reforçada la seva causa per la massiva resposta a la convocatòria i perquè entre els assistents hi havia gent de totes les edats.

9tafaners

Milers d'indignats resurgeixen cap al Parlament en una nova protesta contra les retallades [CAS]

Entre fortes mesures de seguretat i la vigilància de furgonetes dels Mossos antiavalots, des de joves a jubilats s'han anat concentrant cap a les 19:00 hores a la Plaça de Catalunya en un ambient reivindicatiu per iniciar la marxa cap al Parlament, a la què el rebuig a les retallades pressupostàries centra gran part de les protestes.

4tafaners

Uns aprofitats intenten servir-se del 15M: Referèndum 15O no és 15M (CAST)

[..] el que vinc a denunciar és l'existència d'una convocatòria aliena al 15M per part de determinades persones a través de Facebook i de la xarxa per un referèndum. Un suposat referèndum el mateix dia que hi ha una manifestació convocada pels companys de DRY des de fa unes setmanes. Per això DENUNCIO publicament que aquest referèndum no recull els punts pels què milions de ciutadans van sortir al carrer: contra els polítics i banquers.

5tafaners

El Congrés aprova per unanimitat estudiar propostes del 15M [cas]

És una moció no vinculant, però és la primera resposta del plè del Congrés a les protestes del moviment 15M, i ha sigut aprovada de forma unànime en una lagislatura a la què és molt difícil aconseguir acords entre tots els partits.

9tafaners

Els indignats de Barcelona es mereixen una disculpa d'Artur Mas, Felip Puig i Carod-Rovira [cas]

Avui els indignats de Barcelona han fet una demostració de pacifisme que ha deixat al descobert les mancances de la classe política catalana. Felicitats a tots els participants!

8tafaners

La Vanguardia, 31-5-84: simpatitzants de CiU amenaçen de mort Raimon Obiols [cas]

El cordó de militants, que havia hagut de rodejar el cotxe de Raimon Obiols per protegir-lo de les ires de les 500 persones que l'esperaven, es va afluixar a conseqüència de les indicacions de Renau, i va donar pas als Mossos d'Esquadra, que van haver de córrer molts metres al costat del cotxe per què aquest no fos colpejat i interceptat. "Mateu-lo, mateu-lo" i "Obiols botifler", van ser, entre d'altres, els epítets llençats, que se subratllaven amb gestos obscens.

4tafaners

Jorge a Dias Como Hoy [cas] vídeo

Gravació d'un oient trucant al programa Dias Como Hoy de RNE denunciant la violència que s'exerceix contra la ciutadania i el silenci mediàtic al seu voltant.

11tafaners

Indignat [cas]

Tira còmica de Vergara sobre els incidents a la Ciutadella.

 sense comentaris a: oci, humor karma: 79
10tafaners

Soc jo el violent? (CAST)

Avui, TOTS els mitjans de masses (premsa, ràdio i televisió) s'han mostrat indignats amb els indignats. TOTS han dirigit els seus focus cap als quatre imbècils aïllats que ahir van llenar pedres, van tacar la jaqueta d'una parlamentària i van obligar el president de la Generalitat a desplaçar-se en helicòpter (?). TOTS (excepte 20Minutos) han fet servir aquests quatre imbècils per deslegitimitzar el moviment del 15M.

6tafaners

El Moviment 15M es desmarca de les agressions

Ho ha explicat un dels indignats, Pau Simarro. Les protestes a les portes del Parlament han portat grups de radicals que han agredit alguns polítics, però no tenen res a veure amb el moviment.

8tafaners

Un activista es querella contra Puig per les càrregues de Plaça Catalunya[CAS]

L'activista i doctor en Noves Tecnologies [...] Àngel Badia, ha presentat aquest dilluns una querella contra el conseller Felip Puig, diversos alts comandaments dels Mossos d'Esquadra i alguns agents, per les càrregues policiales del passat 27 de maig [...] A la querella es destaca que es van produir danys a les porpietats privades de les persones "sense justificació" i que la policia es va apropiar de dades de caràcter personal de més de 30.000 ciutadans de l'interior dels ordinadors requisats, als què es va accedir sense manament judicial.

6tafaners

Comunicat dels treballadors de BCNeta sobre la repressió del 27M

Els i les treballadors/es de la neteja de BCNeta estem indignats per la instrumentalització de la qual vam ser objecte per part de les forces repressores del departament d’interior. Es van utilitzar els nostres camions com a pantalla, ens van obligar sota coacció a retirar pancartes, botigues i d’altres objectes propis de la concentració que a la plaça de Catalunya hi ha aquests dies.

« anterior123» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS