trobats: 24, temps total: 0.050 segons rss2
6tafaners

Salva les joguines

Salva les joguines és un joc on la gravetat és el seu oponent! Ordeni totes les joguines sense que toquin a terra i superi tots els nivells. +50 nivells on ha d'utilitzar el seu enginy.

10tafaners

Rellotge Català per Android

Ja era hora! Poder tenir un fons de pantalla com deu mana al nostre telèfon. Es tracta d'un fons de pantalla animat que ens dona l'hora en format català, a més de permetre'ns sobre-posar-lo a una estelada blava, estelada groga, senyera, o simplement amb fons negre. A més, el desenvolupador té un blog amb unes quantes utilitats originals, si més no. haiberthapps.weebly.com.

6tafaners

Where to buy samsung un32eh5300 tv

With this Smart HDTV, Smart Content provides new ways to explore and locate your favorite shows, movies, games, and more. A full web browser with WiFi built-in and innovative apps made for TV

8tafaners

Undercoders: jocs per a Nintendo DS i iOS des del barri barceloní de Sant Gervasi

Fa unes setmanes parlàvem del naixement de molts estudis d’aplicacions arreu de Catalunya i us exposàvem el cas d’Ubicuo Studio. Avui m’agradaria parlar sobre Undercoders, un estudi de videojocs en forma d’aplicació per les Nintendo 3DS i DSi, iPod, iPad i iPhone del districte de Sarrià – Sant Gervasi. Format originalment el 2006 per tres enginyers de diverses especialitats, el seu objectiu és crear videojocs originals i diferents que ofereixin una experiència “refrescant i divertida”. Un dels més frikies, dels que m’agraden a mi, és la vers...

11tafaners

10 apps pels amants del cinema

Recull d’aplicacions per a smartphones, especialment per als que gaudiu veient pel·lícules. Inclou nom de l'aplicació, enllaç i descripció. Entre les seleccionades, Imdb, Flixster i Estrenos.

7tafaners

Foodily una aplicació per a les teves receptes (CAS)

Amb aquest aplicació podràs compartir les teves receptes amb els teus amics i seguir als teus xefs preferits.

12tafaners

10 apps per a relaxar-se i sentir-se millor

Recull d'aplicacions d'iPhone i iPad per a relaxar-se, meditar, descansar i dormir millor.

5tafaners

Farmacèutic i metge al vostre smartphone

No hi ha dubte que els telèfons intel·ligents seran els dispositius que unificaran més funcions en breu. Demà mateix sembla que Google podria presentar el seu sistema de pagament a través del mòbil per substituir les targetes de crèdit. Ara bé, una de les apps més revolucionàries és WebMD, una aplicació per Android i IPhone que t'ofereix informació sobre les malalties, sobre els símptomes i sobre els possibles medicaments que pots prendre per curar-les.

1tafaners

App Development

We design and develop mobile apps, we build them quickly and for less than you may think. Building apps is what we excel at. Get in touch today!

7tafaners

La universitat de Calgary desenvolupa una aplicació d'iPhone que diagnostica vessaments cerebrals

La Universitat de Calgary (Canadà) ha desenvolupat una aplicació per a iPhone que permet diagnosticar vessaments cerebrals amb la mateixa exactitud que una estació de treball. Segons la Universitat de Calgary, l'aplicació, denominada ResolutionMD Mobile i que també està disponible per al seu ús en aparells mòbils que utilitzin el sistema operatiu Android, pot ser de gran utilitat en l'ambient rural.

5tafaners

15 apps d’iPhone per als amants de la fotografia

Recull comentat d'algunes de les millors aplicacions per a iPhone relacionades amb la fotografia

13tafaners

Gràcia Decideix crea una aplicació Facebook per recollir suports

Gràcia Decideix ha decidit entrar a les xarxes socials amb una petita aplicació que permet a tots els usuaris de Facebook donar suport a la consulta, o adherir-se com a voluntaris, amb un parell de clics.

9tafaners

Els mercats d'aplicacions mòbils i la seguretat

[Wall Street Journal] Dark Side Arises for Phone Apps parla dels efectes de seguretat que té el gran nombre de Smartphones actualment disponibles i el fet que la distribució de les aplicacions es faci d'una forma centralitzada (a través de les tendes online d'Apple i de Google).

2tafaners

Office Web Apps sobre SkyDrive (Cas)

Microsoft mou fitxa amb l'Office. Petit article sobre l'opinió de les novetats de l'Office online.

7tafaners

Baixa't gratis el NOU CD d'Skalissai, i vota'ls per a que toquen a Falles!

La Gira ha creat un concurs Facebook per a elegir al grup de música que tocarà junt a OBRINT PAS i 121DB, al concert de Falles que tindrà lloc el 17 de març que organitza Escola Valenciana. Vota per que skalissai puga tocar, sols heu d'entrar en el següent link (apps.facebook.com/causes/449266/40747958?m=9e4cc0c7f) i cliquetjar en "Join Cause". Moltes gràcies, i esperem la vostra col.laboració! (Descarrega't el nou disc "Mentre la Terra Dorm":megaupload.com/?d=YP0C3AX5)

 2 comentaris a: cultura, música karma: 40
17tafaners

"Vatua l'olla! Recuperem els mots en desús!"

Perquè som hereus d'una cultura mil·lenària. Perquè parlem una bellíssima llengua. Perquè amb cada paraula que es mor, s'escapça un bocinet del nostre passat i del nostre futur, s'ha creat aquesta causa a la coneguda xarxa social Facebook, de la qual no en formo part però que m'ha semblat interessant de tafanejar donada la seva demostrada capacitat de mobilització i incidència relativa a Internet. Vist al rodamots d'avui.

7tafaners

Mig Google (o així) deixa de estar beta

Una mica més de cinc anys després que Gmail fora presentat en públic-un un abril ni més ni menys, el que ens va fer dubtar a molts si es tractava d'una broma de Google ha anunciat aquesta mateixa tarda que aquest servei juntament amb Google Calendari, Google i Google Talk, deixen d'estar en beta, tant en la versió per a empreses com en la versió per a consumidors: aplanar el camí cap a l'adopció Apps en les grans empreses, Google Apps està fora de la beta (si, realment).

9tafaners

La fundació Bruixa d'Or donará un euro per cada persona agregada a al causa a Facebook

Markus pateix una malaltia per la que necessita un tractament de cél·lules mare a Xina. La Fundació Bruixa d'Or, que procura per les malalties inusuals, li va donar 70.000 euros però no és suficient. Ara ha fet una campanya a Facebook per movilitzar la ciutadania en aquest tipus de malalties desconegudes que no són comuns. Si vols pots ajudar de moltes maneres, recolza la causa o entra a la web de la Fundació. Dins de la causa trobaras tots els links.

 4 comentaris a: tecnologia, xarxes karma: 102
7tafaners

Etimologia de programari lliure [en]

Fa un temps vam poder llegir al mateix bloc etimologies de les distribucions de programari lliure hehe2.net/linux-general/etymology-of-a-distro/ Ara han fet un recopilatori de la etimologia del programari lliure, com KDE, GNOME, K3B, etc...

12tafaners

Comprova si Gmail o Google han caigut

Després de l'incident de Gmail d'aquesta setmana que va deixar a centenars de milers d'usuaris sense poder accedir als seus comptes de correu via web i sense poder treballar amb "Google Apps" en general, la companyia ha decidir crear un panell de control que minorititzi l'estat de totes les eines d'ofimàtica personal i informe als consumidors de qualsevol incidència.

« anterior12» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS