8tafaners

Un noi de barcelona li aconsegueix ficar un enllaç a la NASA i hackejar camares de seguretat en directe vídeo

Like para moar Google Hacks con webcams de Jirafas y demás cosas perturbadoras!

9tafaners

Erotic Massages Barcelona

We know that there is a wide range of erotic massages centers in Barcelona, but we believe that there is currently no massage center that competes with us because of that we highlight the pleasure of our customers and the transmition of a unique feeling and unrepeatable experience for the one's that can afford the price that many others can not. You can make the selection of the masseur in the relevant section and you can also see our range of tantric and erotic massage at your disposal. All this in an environment specially care to make you fee

9tafaners

Erotic Massages Barcelona

If you are a man and you want to receive from A LOVELY MASSEUSE the best tantric massage you have ever given and so renew your energies... COME AND ENJOY!! Or do you prefer A MALE MASSEUSE? We also have it for you. VISIT US in Masajes Eroticos / Tantra Barcelona and experience the unique experience of receiving a unique tantric massage!! If you are a WOMAN and want to receive A LOVELY MASSAGE from a Woman, the best tantric massage you have ever given and so renew your energies... COME AND YOU WILL REPEAT!! Men always made massages with women

9tafaners

Erotic Massages Barcelona

If you are a man and you want to receive from A LOVELY MASSEUSE the best tantric massage you have ever given and so renew your energies... COME AND ENJOY!! Or do you prefer A MALE MASSEUSE? We also have it for you. VISIT US in Masajes Eroticos / Tantra Barcelona and experience the unique experience of receiving a unique tantric massage!! If you are a WOMAN and want to receive A LOVELY MASSAGE from a Woman, the best tantric massage you have ever given and so renew your energies... COME AND YOU WILL REPEAT!! Men always made massages with women, w

16tafaners

Cuentas básicas contables

Si vas a iniciar un negocio es importante tener al menos los conocimientos básicos sobre la contabilidad y el registro de las cuentas

8tafaners

Els canons musicals: La SGAE la gran lladre de l'art

En este articulo podemos entender un poco más todo el asunto de los cánones musicales y la gran rentabilidad de la SGAE.

12tafaners

El Periódico i El País no troben noticiable l’ocupació de deu dies d’una oficina del BBVA

Fa deu dies que activistes de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques ocupen una oficina del BBVA a Sabadell en protesta per l’amenaça de desnonament d’onze famílies de la ciutat. El conflicte és llarg i dur i a més s’ha estès a altres ciutats amb ocupacions de més seus del BBVA en solidaritat amb els afectats de Sabadell.

8tafaners

El valencià, el mossàrab i l'homeopatia

Sembla que quan el Rei Jaume I va conquistar el Regne de València el va repoblar amb catalans sordmuts de naixement i que els seus fills, que ja no eren sordmuts, van adoptar la llengua dels mossàrabs.

10tafaners

Nosaltres som Madrid

Nosaltres som Madrid Per Joan Anguela No senyors, no, vosaltres no sou ningú. Som nosaltres, que manem des de Madrid, que vivim a Madrid, que hem fet Madrid i l’hem fet la gran dominadora d’Espanya i amb major mesura de Catalunya, tenim el dret i el poder omnímode per fer i desfer segons la nostra…

14tafaners

Forcadell convida a fer saber que la independència vol 'construir un país millor'

◊ LA BISBAL.- Més de 400 persones omplien la platea i part de l'amfiteatre d'El Mundial aquest divendres en la conferència que feia Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'endemà de conèixer-se la pregunta i la data de la consulta, Forcadell deixava anar dues idees: la necessitat de convèncer les persones indecises, i que els únics responsables en l'assoliment de la independència som "només nosaltres".

5tafaners

Estratègia per invertir en opcions binàries vídeo

Estratègia en opcions binàries principals eines per poder crear una Estratègia en Opcions Binàries mètodes de trading i inversió en opcions.

9tafaners

Paco Marhuenda el bufó del rei!

A veure si ho pillem Marhuenda , el procés ni és el procés del President Mas ni està en recessió o estancat. Com pot ésser que tu i els teus amics de la prems

11tafaners

Artur Mas: On són els meus diners?

Enllaç a la pàgina de cafèambllet on es pot descarregar gratuïtament el llibre "Artur Mas: On són els meus diners?" El 23 d’octubre de 2012 els editors de la revista cafèambllet van ser condemnats a pagar un multa de 10.000€ pel vídeo sobre l’opacitat al sistema sanitari titulat “El major robatori de la història de Catalunya”. A partir d'aquest fet, es van proposar una col·lecta per editar un llibre on s’expliqués amb tot detall l’escandalós funcionament del sistema sanitari. Sis mesos després, el llibre està acabat. El teniu a les mans.

7tafaners

La mort d'un empresari enfanga un altre cop els Mossos [cas]

"els polítics han entrat massa a la direcció, inclús a la tècnica", defensa. Per "ingenuitat", y perquè es tracta d'una policia bastant nova, els responsables polítics "intervenen de forma molt directa, inclús en la lògica operativa i tècnica". El que, al seu entendre, deriva en una "barreja" d'interessos polítics, i policials. "De tanta convivència, es contaminen. Els polítics pensen com a policíes, i els policíes de dalt pensen com polítics".

8tafaners

Nova York fa un tomb cap a l'esquerra

El demòcrata Bill de Blasio s'imposa clarament a les eleccions a la batllia. Als anys 1980 era favorable a la revolució sandinista.

6tafaners

El Tribunal de Comptes detecta 17 partits en fallida tècnica

El Tribunal de Comptes alerta en el seu informe de fiscalització dels partits polítics i les seves fundacions corresponent als exercicis de 2009 a 2011 que 17 formacions presentaven al tancament d'aquest últim any "patrimoni net negatiu", el que es coneix com a fallida tècnica. Així mateix, el forat més gran en els comptes al tancament del 2011 el tenia Unió, amb 11,2 milions d'euros.

9tafaners

La falsificació publicitària del cos de la dona en 37 segons

Per què es diu sovint que els cossos femenins que ensenya la publicitat no són reals? Hi té relació amb el fet que tantes dones tinguin problemes d’autoestima? A quest ...

8tafaners

Membres d'un organisme de la Generalitat han vigilat a usuaris de Twitter per encàrrec dels Mossos d'Esquadra

A banda d'oferir una mètrica d'activitat al voltant de l'ús i l'origen de determinades etiquetes (#novullpagar, #1demaig, #holadictadura, #bce, #caixarolada o #12m15m entre moltes altres), els tècnics també van monitorar diversos perfils de Twitter als quals van assignar un número d'identificació únic. Entre les desenes d'usuaris que omplen els informes hi abunden entitats, activistes socials, advocats, periodistes i mitjans de comunicació.

8tafaners

ERC salva el director general dels mossos

CiU i ERC voten en contra que el parlament insti el govern a cessar del càrrec Manel Prat

13tafaners

L'ANC de Forallac, Cruïlles i la Bisbal va al·legar contra l'intent de patentar l'estelada

El buit legal aprofitat pel veí de Roses J.A. Blázquez per intentar patentar el disseny de l'estelada i treure'n un profit econòmic pot quedar en no-res. Elisenda Romeu, veïna de Sant Sadurní de l'Heura, al·legava el 30 de setembre, encara en termini de presentació d'al·legacions, en nom de l'ANC de Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, i la Bisbal, contra la concessió de registre per a la "ornamentación para cualquier tipo de producto" del símbol de l'estelada.

« anterior12345...692» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS