12tafaners

El Periódico i El País no troben noticiable l’ocupació de deu dies d’una oficina del BBVA

Fa deu dies que activistes de la Plataforma d’Afectats per les Hipoteques ocupen una oficina del BBVA a Sabadell en protesta per l’amenaça de desnonament d’onze famílies de la ciutat. El conflicte és llarg i dur i a més s’ha estès a altres ciutats amb ocupacions de més seus del BBVA en solidaritat amb els afectats de Sabadell.

8tafaners

El valencià, el mossàrab i l'homeopatia

Sembla que quan el Rei Jaume I va conquistar el Regne de València el va repoblar amb catalans sordmuts de naixement i que els seus fills, que ja no eren sordmuts, van adoptar la llengua dels mossàrabs.

10tafaners

Nosaltres som Madrid

Nosaltres som Madrid Per Joan Anguela No senyors, no, vosaltres no sou ningú. Som nosaltres, que manem des de Madrid, que vivim a Madrid, que hem fet Madrid i l’hem fet la gran dominadora d’Espanya i amb major mesura de Catalunya, tenim el dret i el poder omnímode per fer i desfer segons la nostra…

14tafaners

Forcadell convida a fer saber que la independència vol 'construir un país millor'

◊ LA BISBAL.- Més de 400 persones omplien la platea i part de l'amfiteatre d'El Mundial aquest divendres en la conferència que feia Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). L'endemà de conèixer-se la pregunta i la data de la consulta, Forcadell deixava anar dues idees: la necessitat de convèncer les persones indecises, i que els únics responsables en l'assoliment de la independència som "només nosaltres".

5tafaners

Estratègia per invertir en opcions binàries vídeo

Estratègia en opcions binàries principals eines per poder crear una Estratègia en Opcions Binàries mètodes de trading i inversió en opcions.

9tafaners

Paco Marhuenda el bufó del rei!

A veure si ho pillem Marhuenda , el procés ni és el procés del President Mas ni està en recessió o estancat. Com pot ésser que tu i els teus amics de la prems

11tafaners

Artur Mas: On són els meus diners?

Enllaç a la pàgina de cafèambllet on es pot descarregar gratuïtament el llibre "Artur Mas: On són els meus diners?" El 23 d’octubre de 2012 els editors de la revista cafèambllet van ser condemnats a pagar un multa de 10.000€ pel vídeo sobre l’opacitat al sistema sanitari titulat “El major robatori de la història de Catalunya”. A partir d'aquest fet, es van proposar una col·lecta per editar un llibre on s’expliqués amb tot detall l’escandalós funcionament del sistema sanitari. Sis mesos després, el llibre està acabat. El teniu a les mans.

7tafaners

La mort d'un empresari enfanga un altre cop els Mossos [cas]

"els polítics han entrat massa a la direcció, inclús a la tècnica", defensa. Per "ingenuitat", y perquè es tracta d'una policia bastant nova, els responsables polítics "intervenen de forma molt directa, inclús en la lògica operativa i tècnica". El que, al seu entendre, deriva en una "barreja" d'interessos polítics, i policials. "De tanta convivència, es contaminen. Els polítics pensen com a policíes, i els policíes de dalt pensen com polítics".

8tafaners

Nova York fa un tomb cap a l'esquerra

El demòcrata Bill de Blasio s'imposa clarament a les eleccions a la batllia. Als anys 1980 era favorable a la revolució sandinista.

6tafaners

El Tribunal de Comptes detecta 17 partits en fallida tècnica

El Tribunal de Comptes alerta en el seu informe de fiscalització dels partits polítics i les seves fundacions corresponent als exercicis de 2009 a 2011 que 17 formacions presentaven al tancament d'aquest últim any "patrimoni net negatiu", el que es coneix com a fallida tècnica. Així mateix, el forat més gran en els comptes al tancament del 2011 el tenia Unió, amb 11,2 milions d'euros.

9tafaners

La falsificació publicitària del cos de la dona en 37 segons

Per què es diu sovint que els cossos femenins que ensenya la publicitat no són reals? Hi té relació amb el fet que tantes dones tinguin problemes d’autoestima? A quest ...

8tafaners

Membres d'un organisme de la Generalitat han vigilat a usuaris de Twitter per encàrrec dels Mossos d'Esquadra

A banda d'oferir una mètrica d'activitat al voltant de l'ús i l'origen de determinades etiquetes (#novullpagar, #1demaig, #holadictadura, #bce, #caixarolada o #12m15m entre moltes altres), els tècnics també van monitorar diversos perfils de Twitter als quals van assignar un número d'identificació únic. Entre les desenes d'usuaris que omplen els informes hi abunden entitats, activistes socials, advocats, periodistes i mitjans de comunicació.

8tafaners

ERC salva el director general dels mossos

CiU i ERC voten en contra que el parlament insti el govern a cessar del càrrec Manel Prat

13tafaners

L'ANC de Forallac, Cruïlles i la Bisbal va al·legar contra l'intent de patentar l'estelada

El buit legal aprofitat pel veí de Roses J.A. Blázquez per intentar patentar el disseny de l'estelada i treure'n un profit econòmic pot quedar en no-res. Elisenda Romeu, veïna de Sant Sadurní de l'Heura, al·legava el 30 de setembre, encara en termini de presentació d'al·legacions, en nom de l'ANC de Forallac, Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura, i la Bisbal, contra la concessió de registre per a la "ornamentación para cualquier tipo de producto" del símbol de l'estelada.

7tafaners

La refranquització d'Espanya

Durant el període en què el moviment independentista basc va fer ús de la violència, el discurs de l'estat era molt senzill: no podem escoltar les reivindicacions dels bascos perquè són recolzades i per tant, deslegitimades per l'ús de la violència. Això permetia a l'estat d'escudar-se darrere la defensa de la democràcia per negar les aspiracions del poble basc, encara que el PNB guanyés democràticament les eleccions basques. Els governs de l'estat explicaven que es podia parlar de tot però sense l'amenaça de les armes...

12tafaners

David Fernàndez als exdirectius de Caixa Penedès: "Saben què és la màfia? Comprin-se un mirall i la veuran"

Video del Canal Parlament on es mostra la itervenció del diputat de la CUP formulant les preguntes als exdirectius de Caixa Pendedés, Ricard Pagès i Manuel Troyano, imputats per delicte societari continuat d'administració deslleial.

10tafaners

Sala-i-Martín: “Merkel aplicarà menys austeritat i més duresa amb els bancs”

“Menys austeritat i més duresa amb els bancs”. Aquest és el pronòstic de l’economista Xavier Sala-i-Martín després de la folgada victòria d’ahir en les eleccions alemanyes d’Angela Merkel. El professor de la Universitat de Columbia apunta en un anàlisi al seu bloc que “el fet que Merkel no tingui majoria absoluta vol dir que haurà de negociar amb els socialistes ja que un acord amb els verds i altres extremistes no sembla possible ni desitjat per la cancellera”.

12tafaners

El fiscal demana la imputació de Narcís Serra, Todó i la cúpula de Catalunya Caixa el 2010

La Fiscalia Anticorrupció ha demanat la imputació de l'expresident de Catalunya Caixa Narcís Serra i de l'exdirector general Adolf Todó, així com de 52 membres del consell d'administració el 2010, per aprovar augments retributius dels seus alts càrrecs malgrat la "situació crítica" de l'entitat.

8tafaners

Per què el PSC bascula cap al feixisme?

“Algunes declaracions i preses de posició de l’actual direcció del PSC són causa d’una notable controvèrsia. [...] De fet, a parer meu, respon a tres qüestions. Primera, a una marginació creixent; segona, al nivell intel·lectual de la direcció; tercera, al fet que el nacionalisme espanyol no té gens de tradició democràtica.”

7tafaners

Els Estats Units han intervingut en la crisi d'Egipte?

Tot apunta que la cúpula militar egípcia, per una vegada a la vida, ha actuat de manera independent i ha fet literalment el que li ha donat la gana. Fins i tot, ha ignorat les crides per aturar la violència dels seus aliats i mecenes de Washington. Com ha anat això? Què volen fer ara els militars a Egipte? I, sobretot, quins han estat els resultats de l'estratègia dels Estats Units a la regió del Pròxim Orient? Us en dono una visió general en el següent article.

« anterior12345...692» següent
condicions legals  |  reporta abusos  |  qui som, contacte
allotjament a Racó Català | blog de la tafanera | versió per mòbil
codi: llicència, descarrega  |  llicència dels gràfics   |  llicència del contingut
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS Valid RSS